Een kennismaking met Forever Living Products

In 1978 richtte Rex Maughan in Arizona Forever Living Products (FLP) op, een bedrijf waarvan als het ware het DNA pure aloë vera (Barbadensis Miller) is. Alles – de aloë vera plantages, het productieproces, het verpakkingsproces en en de opslag – is in eigen beheer, waardoor het bedrijf volledig onafhankelijk is. FLP is de wereldmarktleider wat aloë vera betreft, want het is in 158 landen aanwezig én heeft 35 jaar ervaring in de productie en verkoop van welness- en schoonheidsproducten. Momenteel zijn zo’n 120: dranken, voedingssupplementen, producten voor de huidverzorging en persoonlijke verzorging, en cosmetica. Het hoofdkantoor van de Benelux  bevindt zich in Baarn.

Waar staat Forever Living Products voor?

Bij FLP staan familiewaarden hoog in het vaandel: integriteit, passie, trots en plezier. Alles wat FLP u aanbiedt, is gegarandeerd van zeer goede kwaliteit en u kan op de verpakkingen certificaten vinden dat het bv glutenvrij, kosher, halal, vegetarisch/veganistisch, … is. De producten worden ook niet op dieren getest. Man of vrouw, jong of niet meer zo jong, sporter of bezorgd om uw gewicht, dierenliefhebber of…  maakt niet uit. Het is namelijk de bedoeling om je beter te voelen, zowel van binnen als van buiten, door deze producten op basis van pure aloë vera te gebruiken. Er geldt een garantie van 30 dagen na aankoop indien u toch niet tevreden mocht zijn.

Waarin onderscheidt Forever Living Products zich van andere bedrijven die met aloë vera werken?

Er bestaan inderdaad andere bedrijven die met aloë vera werken, maar wat FLP zo uniek maakt, is de verwerking van de aloë vera en de werking van het bedrijf. Om de aloë vera wereldwijd te kunnen verspreiden, moest er een oplossing gezocht worden voor de houdbaarheid van de gel uit de plant. Het gaat namelijk oxideren wanneer het uit het blad wordt gewonnen, waardoor de werking ervan vermindert. Dankzij een koud stabilisatieproces, waarop FLP een patent heeft, kan u genieten van de heilzame werking van pure aloë vera, waar u ook bent ter wereld. De nadruk ligt niet voor niets op ‘pure’: FLP werkt met echte pure aloë vera, het gebruikt geen concentraat waardoor de werking verloren gaat. Wat ook onder de puurheid wordt verstaan, is het verwerken van alleen maar de gel die zich in het blad bevindt.

Wat is het verschil tussen producten van Forever Living en andere producten met aloë vera?

In de producten van FLP zit er altijd meer dan voldoende van deze pure aloë vera – de drank in de gele kan bestaat uit 99,7%(!) aloë vera. Als u de verpakkingen omdraait, zal u zien dat dit bestanddeel ofwel als eerste in de ingrediëntenlijst staat, ofwel als een van de eerste ingrediënten is (de lijsten staan altijd op volgorde, het eerste wat u tegenkomt is het basisingrediënt en het laatste vertegenwoordigt maar een fractie). U bent vast en zeker al op producten gestuit in de supermarkt, bij de apotheker, de drogist … noem maar op, waar vooraan opvallend geplaatst staat dat er aloë vera in zit. Maar op de ingrediëntenlijst staat het heel vaak ver achteraan, waardoor de hoeveelheid (en dus ook de werking) verwaarloosbaar is. En laat het nu ook net zijn dat er een bepaald percentage nodig is om de werking van de gel tot zijn recht te laten komen. FLP zit boven dat minimumpercentage, wat tot uiting komt in de kwaliteit van de producten.

Wat meer informatie over het bedrijf zelf en het verkrijgen van de producten.

Het bedrijf is niet beursgenoteerd – dus zijn er geen invloeden van buitenaf – en maakt geen reclame – dus gaat het geld naar de personen die er dan ook werkelijk voor werken. Dat zijn dan de onafhankelijke verdelers. Het draait niet om ‘homeparty’s’ te organiseren zodat mensen de producten kunnen bestellen, maar om de mensen te informeren over het bedrijf, aloë vera en de producten, alsook om te vertellen wat de producten met de persoon zelf of met anderen hebben gedaan (en nog steeds doen). Zo’n info-avond is vooral nuttig voor zij die graag eerst meer willen weten over wat FLP hen te bieden heeft. Uiteraard kunnen de mensen op dat moment een bestelling plaatsen of later pas, maar dat hoeft niet. U hoeft maar gewoon de verdeler die u kent te contacteren en enkele dagen later heeft u de producten bij u thuis liggen, zo simpel is het.

U kan ook gewoon via de website een bestelling plaatsen. Op deze hoofdpagina kan u informatie vinden, zowel over het bedrijf als over de aloë vera; op de pagina van de webshop kan u bij elk product een beschrijving vinden. Uw persoonlijke verdeler kan u ook nog extra informatie geven over deze producten, zowel persoonlijke ervaringen als getuigenissen of handige toepassingen.

Meer dan alleen aloë vera producten die uw gezondheid ten goede komen!

Bent u ook zo enthousiast over de producten, kan u er niet over zwijgen en gunt u anderen ook de positieve effecten van aloë vera? Super gewoon! Maar er is ook meer mogelijk bij dit bedrijf, namelijk uw enthousiasme over en ervaringen met de producten inzetten als onafhankelijke verdeler, wat dan ook nog eens erkend, gewaardeerd én beloond wordt! Fantastisch toch?

Wenst u meer informatie te verkrijgen over de producten en/of het bedrijf, kunt u de pagina over Forever Living Products lezen. Zijn al uw vragen nog niet beantwoord, dan kan u mij contacteren. U kan ook uw bestelling zo doorgeven, maar indien u liever zelf bestelt, dan verwijs ik u door naar onderstaande website.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als u in Nederland woont, zult u mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als u in een ander land woont.

Vond u dit artikel interessant, behulpzaam, waardevol, …? Laat het me hieronder even weten!

Veel liefs,

Mijn handtekening