Aloë Wat?

Waarschijnlijk heeft u er al eens van gehoord of heeft u de naam op verpakkingen van verzorgingsproducten zien staan: Aloë Vera. Er valt erg veel te vertellen over deze wonderbaarlijke plant, zelf weet ik nog maar een fractie, maar het is zeker de moeite waard om zich erin te verdiepen!

Algemene informatie

Allereerst kunnen we zeggen dat er vele soorten Aloë Vera bestaan, maar dat de Barbadensis Miller de beste variant is voor ons omdat het de meeste voedingsbestandsdelen bevat. Deze eeuwenoude vetplant is familie van de lelie en groeit het beste in de warme klimaten. Het slaat water op in het blad en houdt het vast, wat de gel vormt. De pure gel heeft vele positieve effecten op en in het lichaam, een troef waarvoor de plant reeds eeuwenlang bekend is: het werd gewaardeerd door bijvoorbeeld de oude beschavingen van Egypte, China, Griekenland, Rome, India en Arabië.

Aloë vera plant

Zowel uitwendig als inwendig goed!

Dit wondergoedje is het meest bekend om zijn uitwendig gebruik, voornamelijk als middel tegen een verbrande huid omdat het verkoelt, verzacht en de huid herstelt. Maar dat het ook inwendig kan worden toegepast is iets dat velen nog niet weten. Als u de pure gel drinkt, zuivert het het spijsverteringsstelsel omdat er saponine in zit. Dit bestanddeel heeft een soort van zeepachtige werking, waardoor de in de ingewanden achtergebleven en opgestapelde stoffen verwijderd worden. Buiten de saponine bevat het ook zo’n 200  actieve bestanddelen, waaronder aminozuren, mineralen, vitaminen en enzymen.

Het effect van het drinken van Aloë Vera is dus dubbel: u reinigt uw darmen zodat voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden, en tegelijkertijd krijgt u essentiële stoffen binnen die dan ook beter opgenomen worden. De gevolgen van een verbeterde spijsvertering zijn dan ook niet mis: u voelt zich energieker, fitter, u gaat beter naar toilet, … en ga zo maar door.

Na zo’n vier maanden en half de gel te drinken ondervind ik al deze dingen, alsook dat mijn immuunsysteem verbeterd is, mijn energieniveau hoger is, mijn eetlust is ietwat verminderd, mijn zin in snoep/snacks is ook minder geworden, ook mijn slijmen in de keel s’ ochtends zijn afgenomen én, last but not least, mijn huid is er ongelooflijk op verbeterd. Het is in de eerste plaats voor deze laatste kwaal dat ik begonnen ben met het drinken van Aloë Vera, dus ik ben meer als tevreden over het resultaat! De andere verbeteringen zijn dan ook zeer welkome extra’s.

Wetenschappelijk bewezen

Indien deze effecten u nogal onwaarschijnlijk lijken, kan u er wetenschappelijke artikelen op naslaan, daar er al vele wetenschappelijke onderzoeken gedaan zijn naar Aloë Vera. Maar het bijzondere aan de plant is de gecombineerde werking, er zitten inderdaad veel nodige stoffen in, maar deze werken ook op een bepaalde manier samen zodat het geheel meer is dan de som van de delen apart. Alleen is de wetenschap er nog niet uit hoe dit precies komt.

Toch nog niet overtuigd?

Ik kan alleen maar zeggen, als u het niet gelooft, probeer het dan eens! U kan er niets verkeerd mee doen om het gewoon al eens te proberen. Het is wel belangrijk dat de drank enkel van de gel in het blad wordt gemaakt, dus niet van het hele blad.

Forever Living Products verwerkt enkel de gel, die door een gepatenteerd koud stabilisatieproces wat langer bewaard kan blijven en zo wereldwijd verspreid kan worden. Hun gele kan bevat 96% pure Aloë Vera! Het komt wel eens voor dat personen de eerste week of de eerste tien dagen met krampen te maken hebben. Dit is maar tijdelijk en een teken dat de ingewanden gezuiverd worden. Ik vind het in elk geval de moeite waard!

Meer info & bestellen

Bent u geïnteresseerd in wat Forever Living Products te bieden heeft of heeft u nog vragen, dan kan u mij contacteren. U kan op die manier ook uw bestelling doorgeven, maar mocht u liever zelf bestellen, dan verwijs ik u door naar onderstaande website.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als u in Nederland woont, zult u mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als u in een ander land woont.

Had u ooit al eens gehoord van de aloë vera plant? Ik ben benieuwd naar uw reactie hieronder!

Veel liefs,

Mijn handtekening