Na een positieve ervaring van dag 1 is dag 2 een mindere geweest. Niet alleen wat de cleansing betreft, maar ook andere zaken zoals een afgeschafte trein waardoor het niet meer de moeite waard was om nog naar de eerste les van het academiejaar te gaan. Dit was mijn ervaring met de Clean 9 – dag 2:

Zie voor mijn ervaring met dag 1, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9 naar de respectievelijke pagina’s. Mijn algemene ervaring staat hier. In oktober 2017 deed ik voor de tweede keer de C9, die vernieuwd was. Zie voor deze ervaring naar dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9 en naar mijn algemene ervaring met de vernieuwde C9.

Een dag van extremen…

Ochtend

Toen ik wakker werd, verging ik bijna van de honger, dus nam ik vlug de Garcinia om dat onaangenaam knagende gevoel weg te krijgen. Het was raar om daarna de honger niet meer te voelen in je buik, maar wel in de rest van je lichaam: ik trilde nogal, een teken dat ik dringend iéts moest eten. Na de aloë vera en de Therm was het gelukkig beter!

Op dinsdagochtend is er in de plaatselijke fitness om 10u yogales, aangezien mijn college pas in de namiddag was, kon ik dat dus nog even meepikken. Aangezien ik mij nog te slapjes voelde om te fietsen en yoga te beoefenen, heb ik een appeltje gegeten – voor de Fiber was het echt nog te vroeg. Het fietsen naar en van de fitness alsook het uurtje zennnn waren wel mooi meegenomen als ongeveer anderhalf uur beweging in totaal.

De yogales was helaas later gestart dan voorzien, dus kwam ik later dan verwacht thuis. Het was al kwart voor twaalf en ik moest de Fiber nog nemen…

Middag

Ik had niet echt een hongergevoel om 1u, dus heb ik maar 1 Garcinia genomen in plaats van 2. Dat had ik beter niet gedaan, want ik kon na de aloë vera en de Therm geen slok meer binnenkrijgen.

Namiddag

Alles stond klaar om naar de les te vertrekken, waaronder een ‘survivalpakket’ (in geval van) bestaande uit 11 rode (blauwe) druiven, een kleine wortel, een stukje komkommer en 5 champignons. Het mocht niet zijn. Die NMBS toch hé 😉 Terug thuis, mij nog altijd wat belabberd voelend, plofte ik in de zetel.

Om 3u had ik nog steeds mijn shake onaangeroerd gelaten, het was nogal een dubbelzinnig gevoel in mijn buik, had ik nu honger of niet? Ik probeerde dan toch maar de shake te drinken maar die ene slok ging niet goed. Ik probeerde dan eens een druifje te eten en ik was verbaasd dat dat wél vlot naar binnen ging! Uiteindelijk heb ik mijn overlevingspakket helemaal opgegeten. Niet goed bezig dus… Daarbovenop werd mijn buik wat dikker na deze ‘uitspatting’, niet meer doen dus!

Avond

Bij het avondeten heb ik helemaal geen Garcinia meer genomen, ik had gewoon echt geen honger, of ik kreeg in ieder geval de shake nog altijd niet binnen. Vreemd genoeg gaf de geur van het ciabattabrood mij zo’n grote zin om er een stukje – en dan een heel sneetje, of misschien wel twee … – van op te eten! Het was echt moeilijk om mij te beheersen, maar het is me gelukt! Ben ik even trots op mezelf! En de shake? Vergeet het maar. Daarbij kwamen er nog de eetgeluiden van de tafelgenoten. Soms kan ik mij daar wat aan ergeren, maar op dat moment irriteerde het mij nog meer, tjah, als je niet mee mag/kan eten…

Het brood riep mij toe
Omelet met ciabatta. Mmmmm…

Rond half 10 vond ik het welletjes geweest. Om de volgende ochtend niet opnieuw met pijnlijke honger op te staan heb ik héél traag 200ml van de shake gedronken. Net voor ik ging slapen nog de grote portie aloë vera als afsluiter van de dag. De overschot van de shake zette ik in de ijskast zodat ik er de volgende ochtend nog van zou kunnen drinken.

Algemene beschouwing van de dag

Het was een iets minder geslaagde dag, maar ik denk niet dat mijn groentjes en druifjes zoveel impact zullen hebben op al dan niet slagen van het hele cleansing-programma. Ik kon ook bijna niet meer wachten op de eerste echte warme en vaste maaltijd de dag erop. Maar ik hield vol, dan zou de beloning des te groter en beter zijn!

Indien u geïnteresseerd bent in of meer wilt weten over de Clean 9 of het hele F.I.T. programma, kan u mij contacteren. Ook bestellen is mogelijk via mijn e-mailadres, of indien u liever zelf de bestelling plaatst, via onderstaande website.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als u in Nederland woont, zult u mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als u in een ander land woont.

Voor wie al eens het programma heeft doorlopen: was de tweede dag voor u ook de moeilijkste? Laat maar horen hieronder!

Veel liefs,

Mijn handtekening