Na een iets mindere ervaring zou je wat ontmoedigd geraken, maar als je weet dat de eerste twee dagen de moeilijkste zijn van de negen en je staat de derde dag op zonder te vergaan van de honger, daar wordt een mens toch blij van! Het verschil met de vorige dag kon bijna niet groter zijn! Zowel het cleansen als de dag zelf (ondanks zo goed als de hele dag kledder nat te zijn van zo’n 15 minuten in de gietende regen te fietsen). Dit was mijn Clean 9 – dag 3:

Zie voor mijn ervaring met dag 1, dag 2, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9 naar de respectievelijke pagina’s. Mijn algemene ervaring staat hier. In oktober 2017 deed ik voor de tweede keer de C9, die vernieuwd was. Zie voor deze ervaring naar dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9 en naar mijn algemene ervaring met de vernieuwde C9.

En we gaan door!

Ochtend

Omdat ik niet zo’n erg hongergevoel had, heb ik maar 1 Garcinia genomen en mij voor de rest braafjes gehouden aan de rest. Toen ik thuis vertrok was het nog droog buiten, maar eens aangekomen in Antwerpen Centraal moest ik toch even slikken, het regende pijpenstelen, onmogelijk om dus tussen de druppels door te fietsen. Al na één minuut was ik helemaal nat, buiten mijn haar dankzij het regenkapje dat ik (intuïtief?) nog heb meegegrist. De Fiber heb ik tijdens de les in de voormiddag opgekregen.

Middag

Mijn uurtje middagpauze begon een uur vroeger dan dat we thuis gewoon zijn, dus had ik in feite niet echt zo’n honger (dus geen Garcinia geslikt). Tijdens een toffe babbel, die voornamelijk van mijn kant kwam (door enthousiasme hé Livia 😉 ), beetje bij beetje toch nog de shake leeggedronken. Als het plezant is, dan verlies je de tijd uit het oog, al chance dat mijn aandachtige gesprekspartner net op tijd op haar klok keek!

Namiddag

Op de terugweg naar huis verdween de banaan die sowieso al op moest (het was de laatste van de tros van vorige week) in mijn buikje, ook al wist ik dat dat soort fruit in principe niet mag gegeten worden tijdens de cleansing. Ik zal het nooit meer doen! Beloofd!

Avond

Voor de eerste keer heb ik terug twee Garcinia genomen, meer dan een half uur voor het avondeten. Zo zou ik zeker kunnen genieten van het langverwachte echte avondmaal. En ja hoor, wat was het lekker! Daar heb ik zo’n deugd van gehad! Tenzij je zelf al eens twee dagen geen vast en warm eten meer hebt gegeten (buiten enkele kleine porties groentjes en fruit als tussendoortje), kan je je niet voorstellen wat voor een fantastische ervaring dat was. In mijn hoofd zei ik “itadakimasu!” en op dat eigenste moment kwam de betekenis ervan tot zijn volste recht. Het was echt alle moeite waard om te wachten!

Zalm met patatjes, worteltjes en broccoli.
Bedankt voor het lekkere eten!

Of dit echt alles is wat ik heb gegeten? Nee, dat zou wat weinig zijn, mijn bedoeling is niet om af te vallen, dus heb ik wel wat bijgenomen. Ik kreeg het er trouwens wel erg warm van op een bepaald moment, maar dat ging wel weer over.

Zo rond half 10 ’s avonds heb ik nog twee tasjes thee gedronken van Forever: Aloe Blossom Herbal Tea. Heerlijke thee en daar kreeg ik het ook weer goed warm van!

Algemene beschouwing van de dag

Door mijn drijfnatte kledij had ik het heel de dag koud tot ik terug thuis was, toen was mijn broek weer droog, maar mijn t-shirt, trui, jas, sokken en schoenen nog steeds niet. Dan komt er nog eens bij dat ik het over het algemeen tijdens de cleansing wat kouder heb dan anders. Maar met die eerste warme maaltijd kwam daar wel grote verandering in! De gedachte daaraan heeft mij tot dan toe wat ‘verwarmd’ binnenin. Een geslaagde dag! Op naar de volgende!

Indien u geïnteresseerd bent in of meer wilt weten over de Clean 9 of het hele F.I.T. programma, kan u mij contacteren. Ook bestellen is mogelijk via mijn e-mailadres, of indien u liever zelf de bestelling plaatst, via onderstaande website.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Voor wie al eens het programma heeft doorlopen: Ervoer u ook zoveel genot en dankbaarheid bij die eerste volwaardige, warme maaltijd? Vertel het me hieronder!

Veel liefs,

Mijn handtekening