Na een lange afwezigheid wegens volgeboekte dagen, ben ik er weer! Het is niet omdat ik geen blogberichten meer heb gepubliceerd dat ik niet meer heb verder gedaan met de cleansing. Integendeel! Ik zal niet mijn achterstallige berichten in een keer posten om jullie te besparen van een vloedgolf, maar zoals ik normaal van plan was elke dag eentje, te beginnen bij waar ik ben gebleven: Clean 9 – dag 4.

Zie voor mijn ervaring met dag 1, dag 2, dag 3dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9 naar de respectievelijke pagina’s. Mijn algemene ervaring staat hier. In oktober 2017 deed ik voor de tweede keer de C9, die vernieuwd was. Zie voor deze ervaring naar dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9 en naar mijn algemene ervaring met de vernieuwde C9.

Onverwachte-zaken-dag

Ochtend

Wat mij opviel tijdens de nacht, was dat ik wel goed had geslapen, maar dat ik wel een nachtmerrie had. Niet zozeer om wat er in gebeurde, maar een hele droom lang had ik een zeer onbehaaglijk gevoel, van verlatenheid, van verlies. Niet zo leuk dus, maar daar laten we onze dag niet door verpesten! 🙂

Omdat ik niet al te hongerig was nam ik maar 1 Garcinia in, en de rest weer volgens het boekje. Op donderdagochtend is er om 10u Pilates in de lokale fitness, een groepsles die ik al lange tijd niet meer heb gedaan, en ook nog niet zo vaak door mijn colleges. Dus die wilde ik zeker niet missen. Kom ik nog wel 10 minuten te laat! Gelukkig werd er niets van gezegd en kon ik zonder al te veel te storen met de les meedoen. Man, die spieren jong! Maar niets wat een Heat niet kan oplossen 😉 En sorry voor de mede-pilatessers voor mijn eventuele lichaamsgeur, ik had de indruk dat ik niet zo erg fris rook om de een of andere duistere reden (of zou het door de Clean zijn?)

Middag

Ook voor mijn middageten nam ik maar 1 Garcinia, voor de rest niets speciaals te melden. Normaal had ik plannen, maar die zijn nogal laat gewijzigd, niets aan te doen. Doordat het nu al enkele dagen geleden is, en ik hier geen notities van heb, kan ik ook niet meer zeggen met wat ik me dan wel heb bezig gehouden, buiten het bericht te typen van dag 3.

Namiddag

De Fiber heb ik rond half 4 gegeten, op het normale uur dus.

Avond

Ik heb 2 Garcinia een uur te vroeg genomen, resultaat daarvan is dat ik verging van de honger rond 7u. Ik weigerde namelijk al wat te ‘knoebelen’ van het avondeten voordat de kip klaar was.

Een van de voorgestelde gerechten van het boekje.
Quinoa met champignons, sla, tomaten en komkommers.
Als dát er niet lekker uitziet, dan weet ik het ook niet!
Op de bbq gegrilde kip.

Na het avondeten kreeg ik mijn ‘klop’, ik was opeens extreem moe en ging al rond half 10 naar bed. Maar goed ook, want de volgende morgend zou ik er vroeg uit moeten!

Algemene beschouwing van de dag

Het was een dagje vol onverwachte dingen: te laat bij de Pilates, mijn opeens opkomende lichaamsgeur, plannen die in het water vallen, extreme honger die mijn eigen schuld is en extreme vermoeidheid die mij vroeger naar bed stuurde dan normaal.

Ik zit bijna in de helft van het programma, so far so good!

Indien u geïnteresseerd bent in of meer wilt weten over de Clean 9 of het hele F.I.T. programma, kan u mij contacteren. Ook bestellen is mogelijk via mijn e-mailadres, of indien u liever zelf de bestelling plaatst, via onderstaande website.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Voor wie al eens het programma heeft doorlopen: Heeft u de recepten uit het boekje gevolgd, als inspiratie gebruikt, heeft u uw eigen recepten samengesteld of uw bestaande recepten aangepast? Ik ben erg benieuwd naar uw aanpak!

Veel liefs,

Mijn handtekening