De ene dag is nogal magertjes leeg en de volgende is dan weer goed gevuld: vroeg opstaan, douchen, mij haasten om mijn trein te halen, een leuke thee-babbel, boeken naar de bib terugbrengen, mij haasten om niet te laat in de les te komen, te laat in de les komen (door onder andere te laat te zijn vertrokken, de weg naar het lokaal niet weten, dan een weg vinden, om tot de conclusie komen dat die route onderbroken is door een gesloten bibdeur enzo…), de les volgen, boeken aanschaffen met de papa al fietsend doorheen de stad, een tijdje voor een omhoog staande brug staan (met een leutig gedicht op een spandoek onderaan) wegens enkele boten en tot slot uiteindelijk terug thuiskomen. Hoe het me verging met de Clean 9 – dag 5? Dat lees je hieronder.

Zie voor mijn ervaring met dag 1, dag 2, dag 3, dag 4dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9 naar de respectievelijke pagina’s. Mijn algemene ervaring staat hier. In oktober 2017 deed ik voor de tweede keer de C9, die vernieuwd was. Zie voor deze ervaring naar dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9 en naar mijn algemene ervaring met de vernieuwde C9.

Een verricht-eens-een-goede-daad dag

Ochtend

Opnieuw heb ik goed geslapen tijdens de nacht, maar weer een nachtmerrie. En net zoals de vorige keer was het vooral het gevoel dat overheersend was. Helaas weet ik niet meer wat mijn droom was, en dus ook niet meer wat voor een gevoel ik er precies bij had, het was niet zo fijn in elk geval.

Voor deze ochtend heb ik voor de verandering eens wél alles zoals het zou moeten gedaan, ook al was het nogal hectisch. Ik hou namelijk niet van te laat komen, en zeker niet als je met iemand hebt afgesproken. Als er iemand op mij moet wachten (na het afgesproken uur uiteraard) vind ik dat erg vervelend.

Vergeten bankkaart binnenbrengen

In het Centraal Station moest ik nog even geld afhalen (geen geld, geen thee!). Daar stond een man naast mij aan een andere automaat. Daar hij er al langer stond dan ik, ging hij eerder weg, niets abnormaals aan. Maar opeens na een minuutje begon dat toestel kabaal te maken, een teken dat er een kaart uit komt, zodat je die zeker niet vergeet. Er was dus maar één probleem: de man was al weg… Ik heb dan maar de kaart uit het toestel genomen en na mijn geld te hebben aangenomen en mijn eigen kaart te hebben weggestoken, ging ik naar het politiebureau om de hoek. Daar heb ik de bankkaart afgegeven in de hoop dat de man, eens hij zou beseffen dat hij zijn kaart kwijt is, daar gaat aankloppen.

Een mens maakt niet elke dag zo’n situaties mee waarin men een goede daad kan verrichten, niet waar? Indien de onbekende meneer dit zou lezen, u weet dus nu waar uw bankkaart zich bevindt (voor het geval u die nog niet terug heeft).

Middag

Omdat de les zowat op het uur valt dat ik mijn middagmaal eet, heb ik mijn shake in de les opgedronken. Ja inderdaad, ik durf, want ik kon echt niet wachten tot 2u, ik had honger! Dat heb je dus als je vroeger opstaat en jouw ontbijt eerder dan normaal achter de kiezen hebt.

Namiddag

Zoals gewoonlijk heb ik de Fiber rond half 4 gedronken, na de boekenmarathon en fietstocht. Zo rond half 6 heb ik een perzik gegeten, dit om een scenario zoals de vorige dag te voorkomen.

Avond

Deze avond hebben we de overschot van de vorige avond opgegeten, er was namelijk nog veel over. Maar daarom niet minder lekker!

In feite een foto van de vorige dag maar soit.
Overschottendag.

Opnieuw op tijd het bedje in, want de volgende dag staat er F.A.C.T.S. op de agenda! Een weekend dat al een jaar vaststaat, waar ik al zo lang naar heb uitgekeken en zeker niet wil missen! Een schoonheidsslaapje zou dus ook niet misstaan 😉

Algemene beschouwing van de dag

Het was een super leuke dag! En wat de Clean 9 betreft, buiten de perzik was dit een geslaagde cleansing-dag!

Indien u geïnteresseerd bent in of meer wilt weten over de Clean 9 of het hele F.I.T. programma, kan u mij contacteren. Ook bestellen is mogelijk via mijn e-mailadres, of indien u liever zelf de bestelling plaatst, via onderstaande website.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

oor wie al eens het programma heeft doorlopen: Had u soms moeite met het samenstellen van aangepaste maaltijden? Laat maar van je horen hieronder!

Veel liefs,

Mijn handtekening