Opnieuw een volle dag voor de boeg: F.A.C.T.S.! Dat evenement wilde ik voor geen geld missen, of ik nu aan het cleansen ben of niet. Tegelijkertijd betekent dat ook vroeg opstaan en laat gaan slapen… Dit was mijn Clean 9 – Dag 6.

Zie voor mijn ervaring met dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 7, dag 8 en dag 9 naar de respectievelijke pagina’s. Mijn algemene ervaring staat hier. In oktober 2017 deed ik voor de tweede keer de C9, die vernieuwd was. Zie voor deze ervaring naar dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9 en naar mijn algemene ervaring met de vernieuwde C9.

De hier-heb-ik-een-jaar-naar-uitgekeken dag

Ochtend

Deze keer heb ik ‘normaal’ gedroomd, alsof de toxische stoffen ook uit mijn hersenen zijn verdwenen na twee hevige nachten. Hout vasthouden…

Om op tijd in Gent te geraken, meer bepaald in Aalter, waar ik had afgesproken met de vrienden, moest ik weer vroeg uit de veren, geen tijd om mij te meten en te wegen (zoals in het boekje staat). Wel heb ik alles gegeten zoals het zou moeten. Het was trouwens heel leuk om een van de vrienden met wie we hadden afgesproken op het perron te zien staan! Het was niet gepland om samen de treinrit te maken, dus dat was een aangename verrassing. Zo werd de lange reis wat draaglijker, plezanter en ‘korter’.

Middag

Rond de middag hebben de anderen een kleine maaltijd genomen in de IKEA, en ik mijn shake, wat een contrast! Uiteraard bezorgde vrienden die denken dat ik op dieet ben…

Namiddag

De verleiding weerstaan

De Fiber heb ik weer om half 4 gedronken, toen de anderen onigiri aten. Ergens had ik wel zin om dat ook mee te eten, maar ik hield mij strak aan de regels 😉 Er waren ook ergens noedels te verkrijgen, daar had ik ook wel zin in, maar niet te vinden (zo’n klein beetje gelukkig maar). Bij een Aziatisch kraampje kon je gedroogd fruit kopen, en ook proeven, er was gedroogde aloë vera bij in schilfers, dus was ik wel eens benieuwd. Ik proefde vooral suiker, en de vertrouwde aloë vera smaak kwam er helemaal niet doorheen, dus neen, afgeketst.

Flauwvallen… van de warmte!

In het gebouw was het snikheet, al chance dat er een gast rondliep die papieren waaiertjes uitdeelde, anders zou ik gegarandeerd flauw zijn gevallen. Na een tijdje had iemand van onze groep het goede idee om achteraan het gebouw naar buiten te gaan om een luchtje te scheppen. Het contrast van heet naar fris deed deugd, maar werd al redelijk gauw te koud. Ik heb niet veel gekocht, maar heb toch 2 posters cadeau gekregen: eentje van Game Mania en een andere bij een aankoop van een boek, namelijk van Insurgent! Deze laatste vind ik zeker de moeite om te hebben!

Een film als afsluiter

Na onze tour zijn we nog snel even naar de Kinepolis gestapt om daar een film mee te pikken voor maar 4 euro: het tweede deel van The Maze Runner. Alleen spijtig dat ik het eerste deel nog niet had gezien, ik kon in het begin nogal moeilijk volgen, maar door enkele dingen kon ik toch nog ongeveer begrijpen wat er zou zijn gebeurd in de eerste film. Ik moet wel zeggen dat het in het algemeen een redelijk goede film was, maar [spoiler alert] dat ik het wat cliché vond van de zombies… Tijdens de film heb ik trouwens mijn survivalkit van 2 broccolistukjes, 10 rode druiven en 5 kleine tomaten opgegeten, de anderen hebben chips, maltezers enzovoorts liggen snoepen 😉

Avond

Frietjes vs sla

Ik had gedacht dat we nog achteraf gingen eten samen in de Quick/McDonalds bijvoorbeeld, dan konden zij frieten eten en ik een slaatje kopen (zou mijn eerste keer zijn bij een fastfoodrestaurant). Helaas, pindakaas. Opeens was er blijkbaar besloten om niet meer samen iets te eten, maar om ons terug te brengen naar het station. Ondertussen had ik al wel honger gekregen, dus vond ik het spijtig dat we niet nog even samen iets gingen eten.

Kebab

Een geluk bij een ongeluk: de Panos in het station was al gesloten, maar er was nog een kebabzaakje open! Dan maar een groot broodje döner kebab gegeten, zonder saus, met veel verschillende soorten groenten en zeer pikante groene pepers. Dat heeft gesmaakt! Het broodje zelf zou misschien niet erg gepast zijn geweest qua cleansing-eten, maar zo’n grote impact zou het toch niet hebben gehad. Ik was al erg dankbaar dat ik tenminste nog iéts kon eten! Deze keer geen foto van mijn avondeten, daar ik er geen van heb getrokken. Zo’n klein beetje teveel honger… Ter compensatie een andere foto van eten:

Massaproductie van rijstballen...
Onigiri aka rijstbal.

Op dat moment had ik wel even spijt dat ik aan het cleansen was, als Japan-fan had ik zo graag eens onigiri gegeten! Langs de andere kant heb ik dan 4 euro uitgespaard voor ééntje (of was het voor 2?)

Op de treinreis terug samen met mijn eerdere metgezel nog enkele toffe ‘peeën’ tegengekomen en wat zitten babbelen, zowel van Gent naar Antwerpen als van Antwerpen terug naar Kapellen. Daarbij ook een halve gare tegengekomen op de eerste trein die dacht dat we nog in de ‘jaren stillekes’ leefden en het niet ongepast vond om even wat te roken… Maar goed dat de conducteur nog in onze coupé zat 😉

Algemene beschouwing van de dag

Het was soms wat chaotisch, zowel de dag zelf als de regeling met mijn cleansing-programma, maar toch geslaagd. Ik ben weer al aan het aftellen naar volgend jaar! En dan ben ik écht van plan om verkleed te gaan, no more excuses!

Indien u geïnteresseerd bent in of meer wilt weten over de Clean 9 of het hele F.I.T. programma, kan u mij contacteren. Ook bestellen is mogelijk via mijn e-mailadres, of indien u liever zelf de bestelling plaatst, via onderstaande website.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Voor wie al eens het programma heeft doorlopen: Had u soms moeite met verleidingen te weerstaan? Zeg me hieronder a.u.b. dat ik niet de enige ben…

Veel liefs,

Mijn handtekening