Ook deze dag was goed gevuld: eerst uitgenodigd worden om kennis te komen maken met andere mensen om dan uitgenodigd te worden om bij de doop van mijn neefje te zijn. Dit was mijn Clean 9 – dag 7:

Zie voor mijn ervaring met dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 8 en dag 9 naar de respectievelijke pagina’s. Mijn algemene ervaring staat hier. In oktober 2017 deed ik voor de tweede keer de C9, die vernieuwd was. Zie voor deze ervaring naar dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9 en naar mijn algemene ervaring met de vernieuwde C9.

De dag van verleiding

Ochtend

Het was opnieuw vroeg opstaan, mij al kleden in het vooruitzicht van de doop, merken dat het te laat is om nog te vertrekken met de fiets naar de eerste afspraak, dan maar vragen aan de papa of het mogelijk is om de fiets op het bagagerek te zetten en met de auto er naar toe te rijden, ook dan nog te laat komen, maar toch minder laat dan wanneer ik toch nog met de fiets zou zijn gegaan. In het midden van deze chaos toch nog deftig al het nodige kunnen eten.

Middag

Doordat de eerste afspraak wat is uitgelopen, heb ik een uur later dan normaal mijn shake genomen. Nog wat blijven nababbelen, maar rond 10 na 3 vertrokken met de fiets, op weg naar het doopsel. Ik moest er om half 4 zijn, en volgens Maps zou ik er 9 minuten over doen, dus ruim de tijd. Als voorzorg had ik de route ook afgeprint, want zelfs met een kaart durf ik wel eens verloren lopen… of beter gezegd ‘fietsen’ in dit geval. Ik had het kunnen denken, enkele afslagen gemist, maar hey, alle wegen lijden naar Rome! Ik deed er gewoon iets langer over, dat is alles… én het was mooi weer!

Namiddag

Na de doopviering, die trouwens verbazingwekkend snel voorbij ging (tjah, wat wil je, met de braafste petotter die je je maar kan bedenken?), heb ik de Fiber opgedronken. Dat was dus ook een uur later dan normaal, maar dan wel na dezelfde tijdsinterval.

Avond

Achteraf waren er nog versnaperingen en broodjes bij mijn zus (de moeder van mijn neefje dus hé). Het mocht dan wel niet echt passen in het cleansing-programma, maar anderzijds, dit maak je ook niet elke dag mee, en wat is nu één dag je niet houden aan de regels? Ik heb dan een pistolé met krabsla, eentje met zalm, een andere met kipcurry en een laatste met preparé gegeten. Het waren trouwens altijd doormidden gesneden pistolés, dus halfjes. Daarbij nog wat thee gedronken: Morocco Mint en een andere met venkel.

Ik kon geen hap meer op. Serieus. Er waren nog chips, zelfgebakken cake en brownies, alsook minikoffiekoeken, zoveel je maar wilde. Het zag er allemaal zó lekker uit, maar genoeg is genoeg, en daarbij, het was mij wat teveel suiker. Ik mocht wat van de overschot mee naar huis nemen, zo konden mijn bomma en papa het nog opeten en me vertellen hoe lekker het was.

Deze keer is er geen foto bij, daar ik de broodjes, noch de zoetigheden op het gevoelige plaatje heb gelegd. En daarbij, een beetje verbeelding kan geen kwaad 😉

Na de gezellige ‘afterparty’ ben ik nog terug naar huis gefietst, zo’n tochtje van een uurtje ongeveer, met in mijn kielzog een van de mooiste manen die ik ooit al heb aanschouwd. Een magische dag, in vele opzichten.

Algemene beschouwing van de dag

Ik heb mij zo goed en zo kwaad mogelijk gehouden aan het programma. Langs de ene kant kon ik er niet onderuit, maar langs de andere kant ben ik er echt niet kwaad om, het was lang geleden dat ik nog eens charcuterie en brood had gegeten. Al bij al was het niet zo’n ramp voor mijn cleansing, er zouden nog 2 dagen zijn waarin ik mij strikt aan het plan kon houden.

Indien u geïnteresseerd bent in of meer wilt weten over de Clean 9 of het hele F.I.T. programma, kan u mij contacteren. Ook bestellen is mogelijk via mijn e-mailadres, of indien u liever zelf de bestelling plaatst, via onderstaande website.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Voor wie al eens het programma heeft doorlopen: Heeft u zich elke dag aan het programma kunnen houden, of waren er omstandigheden die u verplichtten om af te wijken? Ik ben benieuwd naar uw ervaring!

Veel liefs,

Mijn handtekening