De vorige avond was ik dus later gaan slapen, wat ik mij kon permitteren doordat mijn college pas in de late namiddag zou plaatsvinden. Dus heb ik er van geprofiteerd om eens uit te slapen. Dat deed deugd na zoveel dagen elke keer vroeg te moeten opstaan! Dit is hoe het verging op mijn Clean 9 – dag 9:

Zie voor mijn ervaring met dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7 en dag 8 naar de respectievelijke pagina’s. Mijn algemene ervaring staat hier. In oktober 2017 deed ik voor de tweede keer de C9, die vernieuwd was. Zie voor deze ervaring naar dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9 en naar mijn algemene ervaring met de vernieuwde C9.

De laatste dag!

Ochtend

Uitslapen betekende dan ook de yogales missen van die ochtend. Dat had ik pas veel te laat door, maar ach wat, ik had meer nood aan een uurtje extra dan aan een zen-moment.

Middag

Mijn ontbijt was eigenlijk ook mijn middageten, het was te laat voor te ontbijten, maar te vroeg voor te lunchen, dan maar een brunch! Hierdoor zou ik de volgende morgen nog een shake  kunnen maken.

Namiddag

Tijdens het college heb ik mijn Fiber gedronken, voor de rest niets speciaals in feite.

Avond

Voor de laatste keer zouden we een recept uit het boekje eten, genaamd “gebakken kipfilet”. Daar staan nog sperziebonen, broccoli, aardappelen en nootjes bij. Ik vond het zeer spijtig dat het boontjes in tomatensaus uit blik was… dat was nu echt niet de bedoeling, maar ergens ben ik al blij dat ze thuis voor de andere dagen de moeite hebben gedaan om een maaltijd klaar te maken volgens het boekje. Dat neemt niet weg dat het wel lekker was.

Een toch niet zo erg natuurlijke en gezonde maaltijd.
Kippensaté met patatjes, boontjes in tomatensaus, (verse!) broccoli en nootjes.

Algemene beschouwing van de dag

Deze dag was een afsluiter in mineur, ik heb maar twee maaltijden genomen in plaats van drie en waarvan er een niet echt was zoals het zou moeten als je aan het detoxen bent.

Indien u geïnteresseerd bent in of meer wilt weten over de Clean 9 of het hele F.I.T. programma, kan u mij contacteren. Ook bestellen is mogelijk via mijn e-mailadres, of indien u liever zelf de bestelling plaatst, via onderstaande website.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Voor wie al eens het programma heeft doorlopen: Vond u het ook zo spijtig op de 9e dag dat het alweer voorbij was? Ik ben erg benieuwd naar uw reactie!

Veel liefs,

Mijn handtekening