Wauw, wat gaat een jaar toch snel! Ondertussen is het al veel langer dan een jaar geleden dat ik nog een blogbericht schreef, hoog tijd dus dat ik weer wat van me laat horen.

In al die tijd heb ik zeker niet stil gezeten, integendeel.

Ideeën uitwerken

Er staan zoveel ideeën in concepten dat ik nog voor lange tijd zoet zal zijn, en jullie ook! Als eerstvolgend bericht zal ik vertellen over wat de C9 heeft betekend voor mij. Dat stond al op de planning om kort na de post van de laatste dag te plaatsen, maar het is er toen niet van gekomen. Op dat moment had ik andere prioriteiten.

Forever Living Products pagina’s

Er zullen zeker nog meer berichten komen over de producten van Forever Living, omdat ik er gewoon weg van ben en ook omdat er ondertussen al een handjevol mensen uit mijn omgeving mee enthousiast over zijn geworden. Maar wees gerust, het is niet omdat ik er een officiële verdeler van ben, dat ik alles even fantastisch vind en jullie verkooppraatjes door het strot zal rammen. De bedoeling is dat ik de producten toelicht en daar ook eerlijk mijn mening zal aan toevoegen, gebaseerd op mijn eigen ervaringen ermee.

Evolutie van mijn acne

Naast de Forever producten ben ik van zin om de vooruit- en/of achteruitgang van mijn acne te documenteren. Sinds ik ben gestart met foto’s van mijn gezicht te delen, trok ik zo nu en dan foto’s om die later hier op te kunnen zetten. Laat me hier nog even aan toevoegen dat het nog altijd een grote drempel voor mij is om mijn ‘kop’ hier op het internet te gooien. Vooral vanwege de acné die mijn zelfbeeld over al die jaren ten gronde heeft doen gaan. Ik voel me nog steeds niet fotogeniek, dus ik trek nog altijd niet graag foto’s van mezelf, laat staan ze open en bloot toe te vertrouwen aan het wereldwijde web, ik dat even benadrukken.

Voel jezelf mooi en goed in je vel!

Voor jullie beginnen te vrezen dat jullie hier alleen nog maar Forever en mijn kop gaan zien passeren, kan ik jullie verzekeren dat er nog vele andere onderwerpen zullen worden aangesneden. Uiteraard zal het altijd in de lijn blijven van jezelf goed en mooi in je vel te voelen. [Nota: dit was mijn originele leuze voor ik ze in 2020 veranderde naar “Verbeter je levenskwaliteit door bewuster te leven”].

Denk daarbij aan voeding, huid- en persoonlijke verzorgingsproducten, therapie in alle mogelijke vormen (massages, yoga, mindset, zelfhulp, gespecialiseerde hulp, alternatieve behandelingen, …), allergieën, ecologische stuff waarbij zowel de natuur als wij goed bij varen, enz. Bereid je zeker ook al maar voor op niet-alledaagse zaken, eventuele taboes en consoorten. Een gewaarschuwd iemand is er twee waard. Omdat ik ook over deze dingen alleen maar kan praten vanuit eigen ervaring, is het dus zaak om dit in het achterhoofd te houden. Mijn ervaring kan compleet anders zijn dan die van iemand anders – wat eigenlijk ergens logisch is -, daar heb ik dus geen vat op.

Mijn doel

Toen ik bijna twee jaar geleden mijn eerste blogbericht schreef, had ik een doel voor ogen. Dit doel is nog steeds hetzelfde: mensen informeren en helpen. Ik wil levensgraag mensen helpen om zich beter en mooier in hun vel te voelen, omdat ik er zelf zoveel nood aan had vroeger. Ondertussen is het al fel verbeterd, maar nu nog steeds streef ik ernaar om me elke dag mooier en beter in m’n vel te voelen. Als ik toen al wist wat ik nu weet, … en er valt nog zoveel meer te ontdekken!

Ik deel mijn pad met jullie

De weg die ik heb afgelegd, bewandel en nog ga platlopen wil ik met plezier met jullie delen. Hopelijk kan ik op deze manier iemand of meerderen inspireren, steunen en helpen. Hoe vaak dacht ik vroeger niet zelf: dit overkomt alleen mij, ik ben alleen op dit vlak, niemand anders heeft dit of dat, …

Je bent nooit alleen!

Maar niets is minder waar! Je bent nooit alleen, er zijn nog anderen die hetzelfde hebben meegemaakt, meemaken of zullen meemaken, je bent heus niet de enige die dit of dat heeft! Hou vol, je komt er wel, het gaat over, je geraakt er wel door, sterker dan ooit! Dit is een van de dingen die ik heb mogen meenemen uit bepaalde ervaringen. Dit wou ik nog even meegeven in dit bericht. Ook andere lessen en inzichten wil ik jullie niet onthouden, maar die komen later nog wel. Nu moet ik het alleen nog maar schrijven … wat al een hele uitdaging op zich is. Zoveel te doen, te leren en te ondervinden 😉

Veel liefs,

Mijn handtekening