Het is al bijna twee jaar geleden sinds ik echt iets serieus ben begonnen met deze blog. Ik had toen beloofd om de evolutie van mijn gezicht te laten zien, dus daar wil ik me ook aan houden. In al die tijd is het er niet van gekomen om regelmatig foto’s van mijn gezicht te posten, laat staan een blog bericht te schrijven. Toch heb ik regelmatig foto’s blijven maken van mijn gezicht, zowel op momenten dat het goed ging, als op momenten dat het slecht ging.

Helaas heb ik de mijlpaal die ik toen had gesteld niet gehaald: acnévrij zijn voor ik 24 zou worden. Ook de volgende is niet gelukt (op mijn 25e). Nu besef ik dat ik pas echt van een egaal gezicht zal kunnen genieten als ik alleen maar voeding tot mij neem waar mijn lichaam tegen kan en waar het ook echt iets mee is, voldoende beweeg, water drink, zoveel mogelijk stress vermijd, mentaal ook positief sta en goed in mijn zit, meer naar buiten kom, etc. 2017 gaat mijn jaar worden of dat zou ik toch zó graag willen. Ik zie het al voor mij, nu alleen nog actie ondernemen zodat het ook werkelijkheid zal worden. De laatste loodjes wegen inderdaad het zwaarst… Tot de tijd dat mijn gezicht acnévrij is, ga ik foto’s blijven nemen en jullie op de hoogte houden. Maar nu zal ik geen twee jaar wachten om het te laten zien, eerder zo een half jaar, dan heb ik toch al wat materiaal dat ik kan laten zien als ik 1 foto per maand toon.

De foto’s die ik maak, zijn altijd puur natuur. Hier wil ik mee zeggen dat ik dan geen make-up draag, geen trucjes met belichting gebruik (ik zou niet eens weten hoe, behalve het gebruik van de flash), de foto’s zelf ook niet bewerk (buiten misschien bijsnijden), nog eender welke andere dingen heb gedaan waar je maar zou kunnen opkomen. En ja, ik heb het resting-bitch-face-syndroom, dat probeer ik wat te verzachten en anders just deal with it. Maar nu gedaan met zeveren, hier is een greep uit al de foto’s die ik ondertussen heb gemaakt:

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Heb jij ook last van acné en heb je al veel geprobeerd? Laat het me weten in de commentaren!

Veel liefs,
JP