Die trouwe voeten toch

Of je nu een staande of zittende job hebt, je voeten verdienen het om in de watten te worden gelegd. Ze krijgen namelijk heel wat te verduren: ze moeten je dragen, in balans houden en van A naar B brengen. Meestal ook in schoenen waarin het vochtig en warm is. Ze doen dit met plezier, maar zo nu en dan morren ze eens omdat ze gekneld zitten of dat ze te lange uren moeten kloppen. Geef ze een onderhoudsbeurtje met deze gratis mini-foot-spa-kit en ze kunnen er weer even tegenaan! Ja dat heb je goed gelezen, gratis ende voor niets… alleen is er geen teiltje, water of handdoek bij inbegrepen en zul je zelf aan de slag moeten, met eventueel een partner, vriend/vriendin, … Ik bied je met plezier dit pakketje aan, want ik gun je van harte het genot dat je ervan zult ervaren. De inhoud licht ik hieronder toe.

Mini-foot-spa-kit

Maak eens tijd om je voeten te verwennen, en tegelijk ook jezelf. Je zult zien, een warm, ontspannend voetbadje en -massage kan echt wonderen doen. Doe daar nog eens een rugmassage bij en je zit in de zevende hemel. Met de mini-foot-spa-kit kan je deze drie deugddoende behandelingen in één klap doen.

Mini-foot-spa-kit X5
Mini-foot-spa-kit X5

Inhoud

De hoeveelheid aan product die in de kit zit, is goed voor éénmalig gebruik. Het badzout is misschien wat teveel voor één keer, dan gebruik je het maar voor je volgende badsessie 😉

Relaxation Bath Salts (niet meer verkrijgbaar!)

Allereerst zit er in het potje de Relaxation Bath Salts van Forever, een mengeling van voedende zouten uit de Dode Zee, lavendel en etherische oliën, wat een aromatische toets geeft aan de voetbadbelevenis. Het zout uit de Dode Zee kalmeert en heeft een vochtinbrengend effect, zo komt de huid tot rust. Er werd lavendel aan toegevoegd omdat dit een ontspannende werking heeft. Dus ook ideaal voor een lekker, aangenaam ontspannend badje na een lange, zware werkdag of -week. Natuurlijk ook om je, zonder reden, eens te trakteren op wat me-time.

Relaxation Bath Salts

Aloe Propolis Crème

Daarnaast zit er een staaltje van de Aloe Propolis Crème bij, wat een mengeling is van aloë vera, bijenpropolis en kamille extracten. Behalve deze basisingrediënten zitten er ook nog meervoudige aminozuren, vitaminecomplexen A en E en waardevolle structuurbouwstenen in. Deze ondersteunen het herstel van de huid. Gebruik de Aloe Propolis Crème ook als dagelijkse vochtinbrenger en beschermer. Ook als je een gevoelige huid hebt, kan je het aanbrengen omdat het een bijzonder kalmerende werking heeft.

PROPOLIS (11-11)

Aloe Heat Lotion

Het laatste product dat er bij zit is een staaltje van de Aloe Heat Lotion. Dit bevat verwarmende bestanddelen, wat ideaal is om gevoelige en vermoeide spieren te masseren. Zelfs vastzittende spieren maken geen kans als je het inmasseert. De hoeveelheid heeft geen invloed op hoe warm het wordt. Het wordt warmer in functie van hoe gespannen je spieren zijn.

Zit je nek zo vast dat het lijkt alsof je een stevige halskraag aanhebt, wees dan voorbereid dat je in brand lijkt te staan. Maar wees gerust, het kan geen kwaad, in tegendeel, het is juist zalig dat de hitte je spieren doet ontspannen. Je kan het ook preventief gebruiken, zoals net voor het sporten, je voelt dan niets, maar achteraf zul je minder stijf zijn.
Wordt de lotion koud? Opgepast, want dan heb je een ontsteking! De lotion kan wel verlichting brengen, maar kan de ontsteking niet bestrijden. Smeer het niet op je gezicht of intieme delen, voor de rest kan je het overal op aanbrengen, zelfs op je voeten (als ze ijskoud zijn bijvoorbeeld).

Aloe Heat Lotion

Instructies

Ook aan de instructies heb ik gedacht, want het laatste dat je wilt op het moment dat je aan niets wilt denken, is nadenken over hoe je deze mini-foot-spa-kit moet gebruiken. En vooral: neem er je tijd voor! Niets is zo onproductief als haastig te onthaasten. Heb je geen tijd? Maak dan wat tijd vrij, want je gezondheid, je lichaam en geest hebben het recht om eens prioriteit te krijgen.

Gun het jezelf…

Ben je bereid om eens aan jezelf te denken? De boog mag niet altijd gespannen staan, anders breekt hij, en daar wordt niemand beter van. Maar van wat me-time is nog nooit iemand gestorven, integendeel. Voel je niet schuldig, je eigen noden mogen ook eens vervuld worden.  Heb je er al zin in? Laat het me weten en ik bezorg je zo snel mogelijk de mini-foot-spa-kit. (Lees voor bezorgingsinformatie de voorwaardenpagina) Ik zou zeggen, geniet ervan en laat me weten wat je ervaring was, dat is altijd fijn om te horen.

… of iemand anders

Je kan bijvoorbeeld je partner een foot-spa-ervaring bezorgen of de kit cadeau doen aan een vriend, vriendin, ouder, … Volgens mij zullen ze dat zeker appreciëren! De persoon komt dan uiteraard te weten dat jij hem/haar deze ervaring gunde (via een persoonlijke / gepersonaliseerde tekst erbij).

Dit systeem werkt op vertrouwen, toch heb ik voor alle zekerheid voorwaarden ingebouwd om misbruik te voorkomen. Alle voorwaarden zijn van toepassing. Indien je een mini-foot-spa-kit aanvraagt, ga ik ervan uit dat de betreffende voorwaarden werden gelezen en aanvaard. Spelfouten

P.S.:

Het potje kan trouwens nog van pas komen als je op reis gaat met het vliegtuig, het is dan wel wat kleiner dan de standaard potjes die je bij travel-kits krijgt, het blijft handig. Als je er niets mee kan doen, kan je het nog altijd teruggeven, dan kan ik het een tweede leven geven en er iemand anders nog een plezier mee doen (zoals een nieuwe mini-foot-spa-kit samenstellen). Als je te ver woont, geef het dan aan iemand die het wel kan gebruiken i.p.v. het weg te gooien, kwestie van aan het milieu te denken 😉

P.P.S.: Het is niet mogelijk om hier reacties op te plaatsen omdat, als je geïnteresseerd bent om de kit te ontvangen en te gebruiken, ik graag een persoonlijk bericht van je krijg. Op die manier verloopt het contact vlotter. Geef aan dat je voor de ‘Actie Foot-Spa’ gaat, dan is het me onmiddellijk duidelijk wat de bedoeling is van de mail.

P.P.P.S.: Wil je extra informatie over de producten/business van Forever, een SkinCare@Home / Feel Good sessie boeken, of een bestelling plaatsen? Dan kan je me in hetzelfde formulier daarvoor contacteren, of bestel direct via mijn eigen webshop op de website van Forever.

(Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.)

Voor een beter beeld te krijgen van de mini-foot-spa-kit, zie de afbeelding hieronder:

Mini-foot-spa-kit

Veel liefs,

Mijn handtekening