Al een jaar ongeveer zegt mijn lichaam dat het nog eens een reset nodig heeft, mijn drang naar zoet is niet te stuiten en ik word er gewoonweg ‘onnozel’ van. Al zo’n twee maanden drink ik ook geen aloë vera meer, om te zien wat het met me doet, alsook om te zien wat er terug mee beginnen met me zal doen. Zal ik weer een enorm verschil merken van dag tot dag zoals meer dan twee jaar geleden? Begin oktober zal ik het te weten komen, want dan heb ik de C9 opnieuw gedaan! Doe jij ook mee?

Remember 2015

Je weet vast nog wel dat ik in september-oktober 2015 de C9 heb gevolgd. Dat was nog de oude versie. Al enige tijd is er een vernieuwde, verbeterde versie gekomen – dankzij de feedback van vele gebruikers. Dit is dan ook een optimale gelegenheid om dat eens uit te testen. Ook dit keer is mijn doel niet om af te vallen, dus ga ik mij niet houden aan de calorieën van het avondeten. Ik hoop daarbij, net als toen, elke dag een blogpost erover te schrijven met mijn ervaring.

Eind september 2017

Waarom dan pas?

Waarom pas eind september? Om verschillende redenen: in deze zomerperiode zijn er nog heel wat gelegenheden voor mij die het effect van de C9 teniet doen, denk maar aan verjaardagen, feestjes, laattijdige verjaardagsfeestjes, … Het is ook ideaal om een C9 te beginnen in het voorjaar en/of het najaar. Daarnaast is de feestperiode er dan nog steeds een heel eindje van verwijderd.

Kaakoperatie

De belangrijkste reden is in feite dat ik eind september onder het mes ga, om mijn onderkaak naar voor te brengen (ik heb een redelijk grote overbeet, zie voor meer uitleg in mijn post over mijn blokjes). Aangezien ik dan toch zeker een week niet mag kauwen, is de C9 gewoon té perfect daarvoor: het enige dat je kauwt in dat programma zijn de gezonde tussendoortjes voor als je honger krijgt en je avondeten. De rest is veel water drinken, wat aloë vera, shakes en vezelshakes. Mijn knabbeltjes kan ik dan gewoon mixen, net als mijn avondeten.

Voor de zekerheid laat ik enkele dagen tussen de operatie en de start van het programma, niet alleen vanwege het effect van de narcose, maar ook zodat, als jullie mee doen, jullie in een weekend kunnen starten. Dat is gemakkelijker dan in het midden van een week. Dan zijn de eerste 2 dagen al voorbij wanneer jullie terug aan het werk gaan.

Doe mee met de challenge!

Het is over het algemeen veel leuker om dingen samen te doen, ook een C9. Samen staan we sterker! We steunen elkaar, geven elkaar moed, we trekken ons aan elkaar op, want we moeten hetzelfde doorstaan. Het voordeel is ook dat ik als vertegenwoordigster van Forever, die daarnaast ook al eens de C9 heeft gedaan, al je vragen, twijfels, … kan beantwoorden. Heb je een moeilijk moment, dan contacteer je me gewoon voor extra motivatie. Het zou heel fijn zijn dit samen met jou te mogen doen! Contacteer me als je interesse hebt!

Waarom meedoen?

Wil je er beter uitzien?
Wil je je beter voelen?
Wil je beginnen met gezonder te leven?
Wil je stappen nemen om een fitter lichaam te krijgen?
Wil je een goede start nemen naar een slankere versie van jezelf?
Of wil je juist gezond bijkomen?
Wil je je vitaler en energieker voelen?
Wil je minder verlangen naar suikers?

Als je op een of meerdere van deze vragen een ‘ja’ hebt geantwoord, dan is het zeker de moeite waard om je lichaam in amper 9 dagen een boost te gunnen! Twijfel je? Niet doen! Gewoon gaan! Twijfel je toch, wees vrij om me te contacteren. Weet ook dat Forever je een 30 dagen tevredenheidsgarantie biedt.

Hoezo uitdaging?

De C9 duurt maar 9 dagen, maar is toch een uitdaging. Dat komt door de eerste twee dagen waar je geen avondeten tot je neemt. Dit is geen absolute regel, want als je bijvoorbeeld helemaal niet wil of mag afvallen, begin je dag 1 zoals vanaf dag 3. Het programma is zelfs geschikt voor mensen die willen bijkomen. Dus niks crashdieet, niks uithongering. De bedoeling van de eerste twee dagen zonder avondeten is om je darmen de kans te geven een volledige cleansing door te maken. Dat geeft de beste start. Ja, het is niet zo gemakkelijk, maar het is maar twee daagjes. Even volhouden en erna gewoon genieten, want na die twee dagen is de rest een makkie!

Getuigenis van een klant

Een klant van me heeft een getuigenis geschreven, die ik met zijn toestemming mag delen. Interessant om te weten is dat deze persoon nog nooit aloë vera had gedronken. Hij vond dat het zo goed ging dat hij zelfs grapte dat hij ging stoppen omdat het te gemakkelijk was.

Resultaat:

Ik heb het nu 2x gebruikt: 1ste keer in oktober 2016 en nu eind februari 2017.

De eerste keer 3 kg afgevallen (mijn doel is op termijn 10 kg afvallen), daarna gewicht nog zachtjes gedaald tot een totaal van -5 kg, dan met de feestdagen en een reisje weer 1 kg bijgekomen.

Tussen beide kuren ben ik wel de Forever Lite Ultra blijven gebruiken als ontbijt : 1/2 schep in melk en 2 toastjes (zonder beleg) ’s morgens. Verder normaal gegeten.

Met de laatste kuur ben ik weer 3kg afgevallen en sindsdien stabiel. Ik ben momenteel dus 7kg vermagerd.

Mijn ervaring met de kuur zelf:

Vanaf de eerste dag ervaar je geen echt hongergevoel. Je krijgt zoveel te drinken dat er toch niets meer bijkan. Je maag is steeds gevuld. Dikwijls naar toilet lopen moet je er maar bijnemen.

De moeilijke momenten zijn ’s avonds omdat je dan minder te doen hebt en als ik stilzit heb ik gemakkelijk de neiging een tussendoortje te nemen. Dan maar doorzetten hé.

Verder is de week snel gepasseerd. Ik heb zelfs de voorgeschreven snack momenten met Forever Fiber meestal niet gebruikt en eerder een stuk fruit genomen.

Na de kuur ben ik ondertussen gewoon verder gegaan met mijn ontbijt (1/2 schep Forever Lite Ultra in melk en 2 toastjes (zonder beleg)). Ik merkte dan in de voormiddag een hongergevoel. Het hongergevoel gaat na 1/2 uur over als je een Forever Fiber in water gebruikt (ik had er nog over van de kuur).

Dat hongergevoel wordt tijdens de kuur waarschijnlijk onderdrukt door de tabletten en de Forever Fiber (zoals beschreven in de documentatie).

Globaal:

Wat mij globaal opvalt is dat ik tijdens de kuur (en ook maanden nadien), op de avond dat ik een maaltijd krijg, minder eet dan mijn gewoonte. Ik ben sneller voldaan en dan heeft natuurlijk zijn effect op lange termijn (elk pondje gaat door het mondje). Ik merk ook dat de porties op restaurant nu te groot zijn voor mij (daar had ik vroeger geen moeite mee) zodat ik al eens iets laat liggen (of bij een buffet minder neem).

Je bent dus hartelijk bedankt voor je advies. Ik ga nu trachten verder zachtjes aan te vermageren en misschien doe ik nog eens een kuur als ik weer een boost nodig heb.

Let op!

Let wel op dat je voldoende water drinkt en je houdt aan wat je wel en niet mag eten/drinken, anders kan je hoofdpijn of andere symptomen krijgen. Wil je weten wat mag en niet mag? Heb je symptomen zoals hoofdpijn en je wilt daarom opgeven? Contacteer mij of een andere vertegenwoordiger, vaak zijn dit tekenen dat het juist werkt!

Wanneer beginnen we?

Ik begin op zaterdag 30 september, de dag na mijn operatie wanneer ik terug naar huis mag. Het voorziene einde is dan zondag 8 oktober. Laat me weten dat je meedoet, dan nemen we contact op en kunnen we tijdens de C9 ervaringen uitwisselen en elkaar steunen en motiveren. Voel je vrij om ook vroeger of later te starten, maar weet dan dat ik niet gelijk met jou en anderen de dagen doorloop. Uiteraard zal ik je dan ook ondersteunen, maar wil je net dat extraatje morele steun, begin dan ook op 30 september. Ik kijk er al naar uit!

Op je eentje?

Wil je het liever op je eentje doen? Dat kan ook. Besef wel dat je het beste resultaat zult krijgen als je begeleid wordt door een vertegenwoordiger van Forever, of door iemand die de C9 reeds met succes en enthousiasme heeft gevolgd. Als je de C9 nog nooit hebt gedaan of nog niet met professionele begeleiding, is het sowieso aangeraden om contact op te nemen met een vertegenwoordiger van Forever. Deze weet de ‘ins & outs’ en welke symptomen normaal zijn. Met begeleiding is even doorzetten gemakkelijker en benut je ook het volle potentieel van dit programma. Het zou alleen maar spijtig zijn dat je opgeeft als er iemand van ons je tot een succesvol einde had kunnen begeleiden.

Extra informatie

Wil je meer weten over de C9, lees dan zeker de algemene blogpost erover, of ook mijn ervaring tijdens en erna. Op 4 oktober komt een volledige pagina online gewijd aan de C9, die dag zal ik hier een link naar plaatsen, dus stay tuned.

Om direct te bestellen, volg dan onderstaande link.

Laat je me dan iets weten als je mijn advies, steun, … wilt voor je eraan begint? (Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423.)

P.S.: Dit programma is niet geschikt voor vrouwen die zwanger willen worden of dit reeds zijn. Geef je borstvoeding? Wacht dan tot je bent gestopt met borstvoeding. Als je onder begeleiding van een arts staat, overleg dan eerst met deze alvorens hier aan te beginnen. Ik ben niet verantwoordelijk als je deze waarschuwing in de wind slaat en er toch aan begint.

Dus: doe je ook mee in september? Laat maar van je horen hieronder!

Veel liefs,

Mijn handtekening