Zoals jullie al weten – of ook niet, dan weet je het nu – heb ik 2 jaar geleden, bijna op dezelfde dagen, voor het eerst de C9 gedaan (klik op de link voor mijn algemene ervaring). Dat was toen nog versie 1.0. Ondertussen is het versie 2.0 dankzij de vele gebruikerservaringen en feedback die Forever heeft gekregen. Toen was het al goed, nu is het alleen nog beter en duidelijker! Zo verging mij de vernieuwde C9 – dag 1:

Zie voor mijn eerste ervaring (in 2015) met de C9 naar de respectievelijke pagina’s dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9. Nu is het de beurt aan de vernieuwde C9. Zie ook voor deze ervaringen van de aparte dagen bij de respectievelijke pagina’s dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9.

Waarom nu?

Al maaaaanden snakte mijn lichaam ernaar om het nog eens te doen. Mijn zoetebek-kant kwam echt de spuitgaten uit en ik kon er zelf gewoon niet meer tegen. Toch leek het me opportuun om het pas na mijn kaakoperatie te doen. Aangezien alleen de gezonde snacks doorheen de dag en het avondeten om te kauwen is, was het ideaal. Veel kauwen zou ik toch niet mogen doen (1e week sowieso niet). Als alleen de snacks en het avondeten gemixt moesten worden, valt dat dus keigoed mee.

Verloop van de dag

Als je al bekend bent met het C9 programma (klik op de link voor de algemene info over het programma), valt er in feite niet veel te zeggen, buiten dat ik me goed voel, van niets last heb en zeker ook niet van de hevige emotie rond ‘niet kunnen kauwen’ (zie in dat bericht bij ‘Avond’) zoals 2 jaar geleden. Die fase ben ik sinds vorige week al voorbij dankzij de kaakoperatie.

Nota

2 jaar geleden volgde ik het programma (grotendeels) volgens het boekje, met als doel te cleansen. Dus ik wou niet afvallen. Toch is er toen wat afgegaan, ondanks dat ik enkele Garcinia capsules (nu vervangen door de ‘Lean’ in het programma) liet vallen en een extra portie nam bij het avondeten. Om dit keer te vermijden dat ik afval, start ik dag 1 al met een volwaardig avondmaal – zoals normaal vanaf dag 3 mag. Deze dag heb ik ook geen (gezonde) snacks gegeten. Ten eerste had ik er niet echt de behoefte aan en ten tweede waren ze nog niet in huis gehaald. De boodschappen waren sowieso voor dinsdag voorzien.

Switch

Ik begon de dag nogal laat, dus zou ik het avondeten verwisselen met de lunch (wat perfect mag!). Ik nam de Lean in, dronk de aloë vera gel en flink wat water erbij. Daarna als tussendoortje de Fiber gedronken. Een half uur voor het avondeten heb ik de 2 capsules Lean ingenomen, nog eens aloë vera gel en water. Het avondeten was kabeljauw met zalm errond (dit was gelukkig zacht genoeg om te kunnen kauwen!) en spinaziepuree:

Kabeljauw met zalm errond en spinaziepuree
Kabeljauw met zalm errond en spinaziepuree

Enige uren later at ik de lunch: een Lean, aloë vera gel met goed veel water, een Therm tablet en een lekkere vanilleshake. Dit keer heb ik de vanilleshake gekozen, omdat ik bij de eerste C9 met de chocolade al na 1 slok een ‘genoeg’ gevoel kreeg. Dit keer niets van gemerkt, dus het werkt?! ’s Avonds laat heb ik nog zeker een half uurtje gewandeld, zo had ik mijn dagelijkse portie beweging toch nog volbracht! Toen ik dan terug thuis kwam, dronk ik de laatste portie aloë vera gel met heel wat water. Zo zat er voldoende tijd tussen de shake en de gel en was het nog ruim voor het slapengaan. Doorheen de dag dronk ik vanzelf regelmatig water, dus helemaal op het einde zat ik echt ruim voorbij de 2 liter! Nu ben ik best trots op mezelf! Op naar morgen!

En nu jij?

Heb jij al een tweede keer de C9 gedaan, of ben je het van plan om een tweede keer te doen? Laat het me even weten hieronder!

Indien je meer wilt weten over Forever Living Products, de F.I.T. pakketten, de C9 of andere Forever producten, kan je mij contacteren, ook als je deze wilt bestellen. Bestel je liever zelf, dan kan je dat doen via onderstaande website.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening