Hier ben ik weer met een nieuwe dag van de C9! Even een kort verslag van gisteren: de vernieuwde C9 – Dag 2.

Zie voor mijn eerste ervaring (in 2015) met de C9 naar de respectievelijke pagina’s dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9. Nu is het de beurt aan de vernieuwde C9. Zie ook voor deze ervaringen van de aparte dagen bij de respectievelijke pagina’s dag 1, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9.

Energieke zombie?

Door omstandigheden heb ik bijna geen oog dichtgedaan in de nacht, dus was ik wel moe, maar toch zat ik vol energie. Wat bijslapen zou dus toch niet gaan. Vandaar dat ik zo’n beetje een energieke zombie was. Omdat ik deze dag dus ook weer later ben begonnen, deed ik hetzelfde als bij Dag 1: de lunch en het avondeten verwisselde ik.

Wat ik at/dronk

Het ging weer zoals op Dag 1. Ontbijt: Lean + aloë vera gel. Tussendoortje: Fiber. Snack: groente-smoothie. Avondeten: een half uur op voorhand 2 Lean + aloë vera, dan kipfilet + snijboontjes met verse tomatensaus + quinoa. Lunch: Lean + aloë vera + Therm + Shake + 1 kiwi. Ruim voor het slapengaan: aloë vera. Uiteraard doorheen de dag nog 2 liter water gedronken. Na de smoothie en het avondeten voelde ik mijn darmen wel wat werken, maar je kan niet echt zeggen dat het krampen waren.

Ziehier het avondeten:

Verse sperzieboontjes met verse tomatensaus, quinoa en kip
Verse sperzieboontjes met verse tomatensaus, quinoa en kip

Groente-smoothie

Rond 14u ben ik boodschappen gaan doen met mijn bomma, terug thuisgekomen alles op z’n plaats gezet en daarna heb ik mezelf een groente-smoothie gemaakt. Het recept was: 1 tomaat, een stuk komkommer, 3 kleine champignons (35g) en iets meer dan een handjevol wortelschijfjes. Goed voor 1 grote wortel ongeveer. Dat alles door de mixer en tadaah, het was nog kei lekker ook nog!

Extra

Nog een half uurtje beweging en heel mijn dag is prima verlopen. Daarnaast ben ik deze dag ook 3 (!) keer naar toilet moeten gaan (en nee, niet voor een plaske). Dat valt wel erg op. Normaal ga ik één, soms 2 keer per dag. De 1e dag van de C9 was het maar 1 keer. Nu opeens maar liefst drie! Bovendien ging het echt veel vlotter dan anders (het gaat sowieso al ‘normaal’), snel en zonder enige moeite. Dat lucht zo hard op!

Kon jij ook ‘blijven doorgaan’ gedurende heel de dag tijdens de C9 of wil je dat eens meemaken? Ik kijk uit naar je reactie hieronder!

Indien je meer wilt weten over Forever Living Products, de F.I.T. pakketten, de C9 of andere Forever producten, kan je mij contacteren, ook als je deze wilt bestellen. Bestel je liever zelf, dan kan je dat doen via onderstaande website.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening