Een nieuwe dag, een nieuwe lach! Zeker na de controle bij de kaakchirurg in de namiddag. Als ik er nu nog alleen nog maar aan terugdenk, begin ik spontaan weer breed te glimlachen! Daarbij zijn ook nog eens de twee zwaarste dagen van de C9 al voorbij, dus er is geen reden om niet lachen 😉 Lees hieronder mijn ervaring met de vernieuwde C9 – dag 3:

Zie voor mijn eerste ervaring (in 2015) met de C9 naar de respectievelijke pagina’s dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9. Nu is het de beurt aan de vernieuwde C9. Zie ook voor deze ervaringen van de aparte dagen bij de respectievelijke pagina’s dag 1, dag 2dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9.

Ander schema

Vanaf dag 3 is het schema anders, dat blijft ook zo tot het einde, dus heel simpel. Als ontbijt neem ik nog steeds een Lean en drink ik aloë vera gel. Alleen komt er nu een vanille (of chocolade) shake bij. Als tussendoortje de vezelshake zoals gewoonlijk. Bij de lunch komt er echter geen aloë vera gel meer aan te pas, net zoals met het avondeten en voor het slapengaan. Voor de rest is het – voor mij toch – hetzelfde. Voor anderen, die graag terug in dat ene jurkje of in die ene broek willen passen, komt er een volwaardige maaltijd bij als avondeten (van 600 kcal, of 800 kcal voor de mannen dan).

Ziehier de foto van het avondeten, vergeef me het kwart dat ik al op heb gegeten voor ik de foto trok. Te laat aan gedacht…

Kalkoen met broccoli en blé
Kalkoen met broccoli en blé

Snacks

Als snacks at ik een kiwi, 4 champignons en een stapeltje hele dunne komkommerschijfjes en wat sla. De champignons hoefde ik gelukkig niet in kleine stukjes te snijden, dat ging wel met mijn kaken. De komkommerschijfjes en de sla waren een uitdaging. De komkommer vanwege de taaiheid, de sla vanwege de ‘dunheid’ en taaiheid op een of ander vlak. Het was geen ijsbergsla maar zo gemende. [Voor wie niet op de hoogte is van mijn kaken, klik hier.]

Verleidingen weerstaan

Thuis hebben ze ook enkele dagen geleden heel wat chips gekocht die daar zo lekker staan te lonken. Naturel, paprika en een nieuwe soort om uit te proberen: groene groenten ofzoiets. Ik wil niet dichter gaan kijken want dan hou ik mezelf niet meer. Het is niet alleen vanwege de C9 dat ik me moet houden, mijn kaken gaan het ook niet zo leuk vinden denk ik. Op dit moment ben ik dus nog niet van mijn drang verlost om te gaan snoepen, vandaag was het wel een beetje moeilijker om het te weerstaan. Vooral omdat mijn kaken steeds beter gaan (met kleine stapjes). Maar toch is het me gelukt! Dankzij de champignons, komkommer en sla.

Had jij tijdens de C9 al snel gewoon geen zin meer in koekjes of snoep, of wil je soms van je drang naar deze dingen afgeraken? Ik ben benieuwd naar je antwoord hieronder!

Indien je meer wilt weten over Forever Living Products, de F.I.T. pakketten, de C9 of andere Forever producten, kan je mij contacteren, ook als je deze wilt bestellen. Bestel je liever zelf, dan kan je dat doen via onderstaande website.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening