Dit was een drukke, maar leuke dag! Naar de winkel met mijn bomma om vervolgens het avondeten voor te bereiden, dan even wat vrije tijd (en zoveel nog op mijn ’to do-lijstje’), eten, de laatste Applecrumble Tupperware-Party voorbereidingen en vervolgens de party zelf. Als ik dit schrijf hebben we juist gedaan met alles op te ruimen en op zijn plaats te zetten, en het is 12u ’s nachts. En morgenvroeg moet ik nog vroeg opstaan… Dat gaat pijn doen! Dit was mijn ervaring met de vernieuwde C9 – dag 4:

Zie voor mijn eerste ervaring (in 2015) met de C9 naar de respectievelijke pagina’s dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9. Nu is het de beurt aan de vernieuwde C9. Zie ook voor deze ervaringen van de aparte dagen bij de respectievelijke pagina’s dag 1, dag 2, dag 3dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9.

Alles ging goed…

Ondanks de drukte, heb ik geen enkel moeilijk moment gehad op C9 vlak. Misschien is het zelfs juist doordat ik zoveel bezig was, dat ik geen tijd had om stil te staan bij een eventueel hongergevoel. Alles is zoals de vorige dagen verlopen. Uiteraard ga ik niet meer uit de doeken doen wat ik allemaal wanneer moest innemen, eten of drinken. Daarvoor kan je Dag 3 lezen. Als avondeten was het omelet met champignons en tomaten. Allemaal vers en zelf gesneden met de bomma. En het was lekker! De gebakken champignons waren wel wat taaier dan als ze rauw zijn, dus was het iets moeilijker om deze goed te kunnen eten. Maar moeilijk gaat ook hé. In ieder geval, aanschouw de heerlijke omelet:

Omelet met champignons en tomaten
Omelet met champignons en tomaten

Als snack heb ik weer eens de groente-smoothie gemaakt met een stuk komkommer, 1 tomaat, 3 (of 4?) champignons en een handjevol wortelschijfjes. Opnieuw was het heel lekker.

… behalve…

Ik ga het heel eerlijk zeggen: IK HEB ‘GEZONDIGD’! Laat die kreten van verontwaardiging maar horen! Toch is het niet zó erg hoor. Aangezien het een Applecrumble Tupperware-Party was, maakte de de Tupperware consulente een applecrumble klaar tijdens de demonstratie. Het kon ook niet anders dan dat ik er toch een beetje van moest eten, ook al was het alleen maar om ervan te proeven. Dat heb ik dan ook gedaan, en ik kan je zeggen, dat was keilekker! Bedankt Sylviane voor de heerlijke applecrumble en natuurlijk ook voor de fijne en interessante demonstratie! Echt top!

Maar dus, veel heb ik er niet van gegeten (alhoewel ik toch liever heel mijn stuk wou opeten hoor). Vandaar dat ik dan ook geen extra snack heb gegeten uit de lijst van ‘1 portie per dag’.

Te weinig bewogen?

In feite zondig ik ook 2 keer deze dag. Ik heb geen tijd gehad om een half uurtje te wandelen of mij op een andere manier matig intensief te bewegen. Tijdens het vrije tijds momentje had ik veel dringendere zaken te doen dan even te gaan wandelen. Enkele van die zaken moest ik na de Tupperware-Party nog afhandelen voor ik het vergat, dus echt druk! Nu ben ik ook te moe om nog iets te doen, en aangezien alle lichten uit zijn op straat ga ik mij daar ook niet meer begeven. Vandaag ga ik mij tevreden stellen met de beweging doorheen de winkel en bij de Tupperware-Party (de voorbereidingen, over en weer lopen, afwassen enzo).

Heb jij je gehouden aan de minimum beweegtijd tijdens de C9? Voor wie het nog niet heeft gedaan: vind jij het moeilijk om per dag minimum 30 minuten aan beweging te doen? Ik lees graag jullie ervaring!

Indien je meer wilt weten over Forever Living Products, de F.I.T. pakketten, de C9 of andere Forever producten, kan je mij contacteren, ook als je deze wilt bestellen. Bestel je liever zelf, dan kan je dat doen via onderstaande website.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening