Deze blogpost komt met wat vertraging wegens te weinig tijd. Vrijdag en zaterdag waren drukke dagen waarin ik nauwelijks thuis was, dus is een blogbericht schrijven nogal moeilijk. Maar hier dan uiteindelijk de retrospectie op vrijdag: de vernieuwde C9 – dag 5.

Zie voor mijn eerste ervaring (in 2015) met de C9 naar de respectievelijke pagina’s dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9. Nu is het de beurt aan de vernieuwde C9. Zie ook voor deze ervaringen van de aparte dagen bij de respectievelijke pagina’s dag 1, dag 2, dag 3, dag 4dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9.

Korte nacht, lange dag

Het lijkt me van belang om te vertellen dat ik uiteindelijk maar zo’n 4u heb geslapen in de nacht van donderdag op vrijdag. Normaal heb ik minstens 8u nodig om deftig te kunnen functioneren. De symptomen die ik dan altijd krijg, naar wat ik toch kan merken, zijn hoofdpijn en een verhoogd stressniveau. Alsof ik constant stress heb, voor geen enkele reden. Een ander nadeel is dat ik dan in de namiddag echt een dutje moet doen, anders val ik letterlijk om van de slaap. Doorheen de dag ben ik dan een zombie, alles gaat traag, ook in mijn hoofd, alles kost veel meer moeite, nadenken kan dan alleen in slow-motion.

Toch had ik deze keer geen verhoogd stressgevoel. Ik was wel moe en had hoofdpijn, maar denken en handelen gingen niet zo moeizaam als ik had verwacht. Misschien kwam het doordat ik wist dat ik zoveel dingen echt moést doen die dag, dat het beter ging? 4u werken bij het VOC, eten, avondeten voorbereiden, naar de VDAB, naar de bank, telefoontjes hier, smsjes daar, voorbereiden van een housewarming in Antwerpen (waaronder douchen, anders zou ik nog naar de egels en eekhoorns ruiken op dat feestje), dan even 20 minuutjes kunnen rusten, eten, dan weer direct door naar Antwerpen om dan pas rond half 1 terug thuis te komen. Toen was ik écht bekaf! Waar ik die energie vandaan haalde? Het zou best wel eens door de C9 kunnen zijn, want ik hoor wel vaker dat mensen die het doorlopen opeens veel meer energie hebben.

Eten, drinken, bewegen

Naar wat ik me nog herinner, heb ik me nog altijd kunnen houden aan de ‘voorschriften’ van de C9, de aloë vera gel, shakes, supplementen, snacks, avondeten en drinken. De beweging die ik gisteren niet heb gehad, heb ik nu wel dubbel en dik ingehaald, wel niet aan één stuk door, wel in kleine beetjes. 10 à 15 minuten fietsen naar het VOC en terug, dan 5 à 10 minuten naar de VDAB en de bank, weer 5 à 10 minuten terug naar huis, 5 minuten naar het station, 10 minuten van het Centraal station naar het appartement voor de housewarming, weer 10 minuten terug naar Centraal en tot slot weer 5 minuten van het station naar huis. Als we uitgaan van het minimum aantal minuten hier, is dat al zeker goed voor een uur beweging!

Als tussendoortje heb ik weer mijn favoriet gemaakt: de groente-smoothie, deze keer zonder worteltjes helaas, maar toch nog even lekker. Het avondeten was kippengehakt met witloof gebakken in de pan en mie. Héérlijk. Daar kan je van blijven eten – heb me wat moeten inhouden – een echte aanrader! Ziehier het resultaat:

Gebakken kippengehakt en witloof, met mie
Gebakken kippengehakt en witloof, met mie

Kortom, het was een vermoeiende dag, maar wel de moeite waard! Zonder de C9 denk ik dat ik het er toch niet zo goed vanaf zou hebben gebracht als nu.

Ervoer jij ook meer energie tijdens de C9? Voor wie het programma nog niet heeft gedaan: wil jij graag meer energie hebben? Reageer maar hieronder in de commentaren.

Indien je meer wilt weten over Forever Living Products, de F.I.T. pakketten, de C9 of andere Forever producten, kan je mij contacteren, ook als je deze wilt bestellen. Bestel je liever zelf, dan kan je dat doen via onderstaande website.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening