Ook deze dag was goed gevuld, wel minder druk en vermoeiend als vrijdag gelukkig! Na een lange, verdiende nachtrust was ik helemaal gerecupereerd. Dat bleek achteraf ook broodnodig want het zou tot stukken in de nacht duren eer ik weer in bed kon liggen – dat was niet voorzien. Lees hier hoe het me verging met de vernieuwde C9 – dag 6:

Zie voor mijn eerste ervaring (in 2015) met de C9 naar de respectievelijke pagina’s dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9. Nu is het de beurt aan de vernieuwde C9. Zie ook voor deze ervaringen van de aparte dagen bij de respectievelijke pagina’s dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5dag 7, dag 8 en dag 9.

Schema in de war

Door het uitslapen was mijn schema weer in de war. Het avondeten kwam dan maar in de plaats van de lunch, zoals ik al tot nu toe bijna elke dag heb gedaan. Niets mis mee. Ware het niet dat ik mijn shake vergeten mee te nemen was naar Dessel… Op zich geen ramp. Ik had mijn avondeten mee inclusief de supplementen, de vezelshake en 2 minipeertjes van onze perenboom die dringend op moesten. Vergaan van de honger zou ik dus zeker niet doen. Vanwege een onvoorziene – en énorme – file om 12u ’s nachts (!) door wegenwerken op de autostrade, heb ik mijn (lunch)shake pas rond half 3 kunnen drinken. De Therm heb ik maar gelaten voor wat het was, mijn intuïtie vertelde me dat het geen goed idee was om die dan nog te nemen, ik zou wel eens een hele nacht wakker kunnen liggen daardoor. Dat wou ik liever vermijden, want ik viel deze keer opnieuw om van de slaap.

Eten

Helaas heb ik er te laat aan gedacht om een foto te trekken van mijn avondeten, het was al zo goed als op. Maar een beschrijving lijkt me even goed. Het was een ‘koude plat’: 2 gekookte eitjes, een heel stuk komkommer in dunne schijfjes, gekookte wortelschijfjes, een tomaat en 2 grote slablaadjes. Ik heb niet alles opgekregen, er bleef nog wat sla en enkele schijfjes komkommer open.

Tiramisu
Tiramisu

Nu zul je waarschijnlijk denken wat die foto van tiramisu hier staat te doen. Heel simpel. Ik had gewoon een foto nodig voor deze blogpost. Enneuh… eigenlijk ook wel omdat ik weer eens gezondigd heb… Deze keer heel wat meer dan donderdag. Blijkbaar had de gastvrouw tiramisu gemaakt. Nu wilt dat lukken dat net dát dessert mijn absolute topfavoriet is! Dat kon ik toch écht niet aan mijn neus voorbij laten gaan, des te meer omdat ze twijfelde aan haar lekker uitziende creatie. Dat was nergens voor nodig, het was heerlijk! Ik wilde echt niet een groot stuk eten om niet té veel af te wijken van de C9, op de foto zien jullie dus mijn stukje.

Fileleed

Toen het tijd was om naar huis te rijden, was het al rond half 12 à kwart voor 12. Normaal zouden we op een uurtje tijd weer veilig thuis zijn, maar daar beslisten wegenwerken anders over. Na anderhalf uur konden we eindelijk weer deftig doorrijden, vanaf toen ging het vlotjes. Een bed heeft nog nooit zo goed aangevoeld (buiten dan misschien ook de nacht hiervoor).

Belofte aan mezelf

Vanaf nu ga ik toch echt wel mezelf beheersen met desserts en dergelijke, want het is normaal echt niet de bedoeling dat dit gebeurt. Ach, twee jaar geleden gebeurde dit ook wel, maar daar had ik echt geen keuze. Er lijkt precies nooit eens een volle 9 dagen in het jaar te zijn waarin er niets voorkomt dat de C9 kan beïnvloeden… Hopelijk volgende keer wel!

Heb jij eens een keertje ‘gezondigd’ – heel eerlijk, ook al was het één hapje – tijdens de C9? Voor wie nog niet de C9 heeft gedaan: Zou jij zo’n verleiding kunnen weerstaan? Ik ben erg benieuwd naar je antwoord!

Indien je meer wilt weten over Forever Living Products, de F.I.T. pakketten, de C9 of andere Forever producten, kan je mij contacteren, ook als je deze wilt bestellen. Bestel je liever zelf, dan kan je dat doen via onderstaande website.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening