Vandaag eindelijk weer eens een rustige dag, te beginnen met eens goed uitslapen. Deze keer kon ik alles wat rustiger aan doen. Het is een zondag voor iets hé. Toch heb ik nog heel wat zaken gedaan doorheen de dag, dus kon ik met een voldaan gevoel weer gaan slapen. Lees hieronder hoe mijn vernieuwde C9 – dag 7 verliep:

Zie voor mijn eerste ervaring (in 2015) met de C9 naar de respectievelijke pagina’s dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9. Nu is het de beurt aan de vernieuwde C9. Zie ook voor deze ervaringen van de aparte dagen bij de respectievelijke pagina’s dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6dag 8 en dag 9.

Gevulde dag…

Allereerst heb ik samen met mijn bomma de tomate farcie die we die avond zouden eten voorbereid. Ondertussen ben ik een krak geworden in tomaten klaarmaken, of het nu schillen, snijden of vullen is! Vervolgens haalde ik mijn enorme achterstand van de C9 updates in, ik kan namelijk niet tegen onafgewerkte zaken of zaken onderbreken die ik systematisch wou bijhouden. Voor de rest weet ik eigenlijk niet meer zo goed wat ik allemaal nog heb gedaan, vele kleine zaken waarschijnlijk.

’s Avonds heel laat heb ik nog mijn kandidatuur voor een stage bij de Raad van de EU voor vertalen/terminologie en communicatie/informatie naar het publiek, de pers en media vervolledigd en ingediend. Net op tijd! Beetje stress? Uiteraard, maar gelukkig helpt de C9 hierbij, hoe raar het ook mag klinken. Door de dagelijkse beweging, ook al is het maar een half uurtje gaan wandelen bijvoorbeeld, helpt het de stress in toom te houden en het hoofd koel te houden. Toch wil ik hierbij ook nog eens mijn grote dankbaarheid uiten aan mijn vriendinnen Stefie, Caroline en Irina voor de hulp en feedback! Zonder hen zou nooit ik mijn motivatie hebben durven doorsturen. Fingers crossed!

… en gevulde tomaat

Voor wie het nog niet weet, tomate farcie is dus gevulde tomaat. Niet met garnalen, want dat is tomate crevette. Normaal doe je er gewoon gehakt in, maar dat is iets te vet voor tijdens de C9, dus is het met kippengehakt. Minstens even lekker! Daarnaast nog Griekse rijst en het plaatje is af. Zie hieronder de schotel met alle gevulde tomaten en daarnaast de pot met Griekse rijst (links). Helemaal rechts is er een kom met mie, maar daar heb ik niet van gegeten.

Van dit gerecht kon ik wel blijven eten! Ik kreeg er letterlijk geen genoeg van. Zo erg is het volgens mij ook niet dat ik wat veel heb gegeten, het is namelijk niet mijn bedoeling om af te vallen.

Tussendoortjes

Opnieuw heb ik een tussendoortje van tomaat, komkommer, champignons en wortel gegeten en op een ander tijdstip een kiwi. Ondertussen beginnen de kiwi’s goed mals te worden, wat het nog iets gemakkelijker maakt om ze te kauwen. Voor de rest heb ik de aloë, vezelshake, shakes en supplementen genomen. Misschien heb ik wat te weinig water gedronken deze dag (of was dat de dag hiervoor?). Alles begint wat vaag te worden in mijn hoofd door de achterstand die ik aan het inhalen ben. In elk geval, ik blijf me goed voelen en dat is het belangrijkste!

Heb jij soms eigen recepten (aangepast en) klaargemaakt? Als je de C9 nog niet hebt gedaan, zou je bereid zijn om je recepten een beetje aan te passen zodat ze binnen het programma passen? Laat het me hieronder weten!

Indien je meer wilt weten over Forever Living Products, de F.I.T. pakketten, de C9 of andere Forever producten, kan je mij contacteren, ook als je deze wilt bestellen. Bestel je liever zelf, dan kan je dat doen via onderstaande website.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening