Aangezien ik nog geen werk heb, kon ik ook deze dag langer blijven liggen, maar zo lang als de vorige dag zou wat overdreven zijn. Stilaan wat proberen weer een goed ritme te creëren… Ook deze dag waren er weer vele kleine taken te doen, maar helaas kon ik deze keer niet het avondeten helpen voor te bereiden. Zo verliep de vernieuwde C9 – Dag 8 voor mij:

Zie voor mijn eerste ervaring (in 2015) met de C9 naar de respectievelijke pagina’s dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7, dag 8 en dag 9. Nu is het de beurt aan de vernieuwde C9. Zie ook voor deze ervaringen van de aparte dagen bij de respectievelijke pagina’s dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5, dag 6, dag 7 en dag 9.

Voorlaatste dag

Je kan deze dag wat vergelijken met het avondeten van die avond zelf, net zoals gisteren eigenlijk nu ik erbij nadenk. Dit keer was het een soort van moussaka. In onze versie zaten duidelijk herkenbare groenten in en andere stukken die niet meer zo identificeerbaar waren. Zo waren ook de zaken die ik vandaag heb gedaan: Eerst een sollicitatie voor dinsdagochtend in Brussel voorbereiden, mijn Franstalig CV wat aanpassen, deze updates schrijven, het lief naar het station brengen zodat hij weer naar huis kon, mails schrijven en beantwoorden, naar de muziekschool gaan en daarnaast nog wat minder belangrijke of dringende zaken. Niet zo erg inspannend dus.

Het besef dat het reeds de voorlaatste dag van de C9 is, geeft met toch een gevoel van spijt. Eigenlijk hoeft het niet langer dan 9 dagen te duren, maar toch waren deze dagen leuk op hun eigen manier, het is eens iets anders. De doelen die ik stelde, de uitdaging om elke dag minstens een half uurtje te bewegen, het lekkere en pure eten mee voorbereiden en klaarmaken, de ontdekking dat de groente-smoothie zeer smakelijk was, het (proberen te) weerstaan van verleidingen, … Het heeft toch echt wel een verschil gemaakt in mijn hoofd.

Eten

Zoals gewoonlijk heb ik weer de vereiste ‘ingrediënten’ gegeten en gedronken, alleen heb ik deze keer geen tussendoortje van groenten gegeten. Wel een kiwi, die moest dringend op, want die was al bijna té zacht. Zoals ik reeds zei hebben we als avondeten een soort van moussaka gegeten: aardappelschijfjes en garnalen met de overschot van de vorige dag (tomatensaus, Griekse rijst en mie) plus nog een mix van groenten uit de diepvries (o.a. aubergines, courgettes, gele en rode paprika’s en nog andere niet-meer identificeerbare groenten). Daar nog wat geraspte kaas over en in de oven steken. Dat was ook om van te smullen!

Schotel met moussaka-achtig-iets
Schotel met moussaka-achtig-iets

Probeerde jij ook zoveel mogelijk vers klaar te maken tijdens de C9? Voor wie nog nooit de C9 heeft gedaan: zou jij bereid zijn om zelf je eten zo vers mogelijk klaar te maken? Laat het me hieronder even weten!

Indien je meer wilt weten over Forever Living Products, de F.I.T. pakketten, de C9 of andere Forever producten, kan je mij contacteren, ook als je deze wilt bestellen. Bestel je liever zelf, dan kan je dat doen via deze website.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening