Zoals je vorige week al kon lezen ben ik op dit moment in mijn leven wat zoekende. Ik vroeg dus om tekens op mijn pad die me op de juiste weg zouden helpen. Gelukkig hoefde ik daar niet lang op te wachten, want daar kwam Annemieke voorbij en even later een evenement van de WonderWijven* genaamd ‘Spirituele Proeverij voor curieuzeneuzen’. Deze vond plaats op 11 februari in het WonderWijvenhuis. Voor wie “WonderWijven” en “WonderWijvenhuis” enkele wenkbrauwen doet fronsen, onderaan dit bericht vind je meer informatie hierover.

Spirituele Proeverij voor curieuzeneuzen

Wat een heerlijke titel! Het prikkelde alles in mij, ik beschouw mezelf namelijk als een spiritueel iemand én ik ben een curieuzeneuzemosterdpot. Perfect match dus. In de beschrijving vond ik enkele sessies die me erg aanspraken: Soultouch, Numerologie, Reading met edelstenen, ‘Engelen, Gidsen, Lichtwezens’ en Bach Painting. Deze sessies licht ik hier kort toe, net als de andere sessies die ook diezelfde dag plaatsvonden. De volgende weken ga ik dieper in op mijn ervaringen met elke aparte sessie die ik heb bijgewoond.

Soultouch

Tris Gilis schrijft mediamiek een persoonlijke boodschap. Deze tekst is mooi, helend en zeer persoonlijk, het gaat namelijk over jou en je volgende stap op je transformatiepad. Er werd beloofd dat het zou raken tot in de ziel en dat deed het ook. “You will learn something about the beauty of You.” De tekst die ze voor me schreef staat op mijn bureau en ga ik zeker nog heel vaak herlezen! Wie haar wil contacteren, kan haar bereiken via haar e-mailadres: triskelion[at]live.be.

Numerologie

Jacqueline geeft in haar reading ‘Het leven waarvoor je geboren bent’ uitleg over je geboortedatum: wat betekent het in je leven? Naar welk doel mag je groeien in dit leven? Hoe ga of kan je deze levensweg bewandelen? Welke persoonlijke ontwikkeling begint er vanaf je verjaardag? Tijdens deze sessie kreeg ik zoveel informatie en inzichten dat ik ze onmogelijk allemaal kon onthouden. Volgende keer neem ik mijn dictafoon mee! Kom het voor jezelf te weten door een reading aan te vragen via haar e-mailadres: jacqy-moon[at]hotmail.com.

Reading met edelstenen

Christel Fierens laat je door een reading met edelstenen ontdekken wat je valkuilen zijn en wat je zielspad en kracht is. Helaas kon deze sessie wegens omstandigheden niet doorgaan, maar ik ben wel van plan om het binnenkort in haar praktijk allemaal te ontdekken. Je kan haar contacteren via het e-mailadres christelfierens[at]hotmail.com.

Engelen, Gidsen, Lichtwezens, …

An Verlinde kan je vertellen wie er bij je is en welke boodschap je mag ontvangen. Wat was het fijn om te weten dat er ook iemand bij mij is die me ondersteunt op een bepaald vlak in mijn leven. De boodschap(pen) en inzichten die ik erbij kreeg waren erg de moeite! Ben jij ook nieuwsgierig? Contacteer haar dan via innerlijkerust[at]outlook.com.

Bach Painting

Ann Veris schildert een viertal aquarelletjes op de tonen van het adagio BWV 974/Alessandro Marcello/JSBach. Daarna worden de reeksjes bekeken om je inspirerende inzichten mee te geven op je pad. Dit vond ik een erg merkwaardige sessie, zelfs inclusief enkele ASMR tintelingen. Bij sommige zaken kon ik al bepaalde inzichten plaatsen, vervolgens werden diezelfde vormen en kleuren geïnterpreteerd zoals ik het ook had binnengekregen. Erg verrassend! Voor wie benieuwd is naar ‘mijn’ schilderijtjes, nog enkele weken geduld, dan komt het blogbericht waarin ik hier dieper op inga online.
Ben jij ook benieuwd naar welke vormen en kleuren er voor jou uit haar penseel vloeien? Laat je verrassen door haar een e-mail te sturen voor een afspraak: halloannveris[at]gmail.com.

[Update 2019: Dit jaar was er opnieuw de Spirituele Proeverij en Bach Painting was ook weer van de partij. Omdat ik zoveel heb gehad aan de 4 schilderijtjes van vorig jaar en ik ook mijn evolutie wou zien (als die zichtbaar zou zijn daarin), liet ik er dus opnieuw 4 maken, deze keer staand ipv liggend. Het resultaat was verbluffend!]

Rode draad

Het geweldige aan deze workshops was dat de boodschappen op zo’n andere manier werden gebracht en verwoord, maar dat er toch een rode draad doorheen liep voor mij. Er was namelijk altijd één boodschap hetzelfde, de rest eromheen had er wel mee te maken, maar die ene was de kern van alles. Vertrouwen en geloven in mezelf. Niet eerst zien en dán geloven, maar eerst gelóven en dan zal ik zien dat het zich manifesteert. Hoe ’toevallig’ dat dit ook letterlijk terugkomt in een online college dat ik momenteel volg… Boodschap begrepen! Nu nog geloven 😉

Astrologie

Cindy Pedeneau verzorgt een astrologische reading aan de hand van een persoonlijke vraagstelling. Daarvoor heeft ze wel je geboortedatum, – plaats en liefst ook -uur nodig. Je kan een afspraak bij haar plannen via: cindy.pedeneau[at]telenet.be.

Bloemlezing

Annemieke Verras geeft je boodschappen mee aan de hand van bloemen die je zelf meebrengt of die je van haar stock leent. Je legt de bloemen zoals jij wilt en dan interpreteert zij de ontstane samenstelling. Je kan haar hiervoor (en ook voor andere zaken, zie 1001happycircles en 1001xannemiek) contacteren via het e-mailadres regenboogvrouwtje[at]gmail.com.

Relaxatie-moment

Gwenda helpt je weer verbinding met jezelf te maken door middel van relaxatietechnieken zoals meditatie. Haar e-mailadres is gwenda[at]gioia.one.

Intuïtief schilderen, spelen met je zintuigen met YUK

Eerst is er een kleine kennismaking en een korte meditatie. Vervolgens wordt er gewerkt rond een thema met verf en canvas. haar motto is “Niks moet en alles mag”. Hiervoor heb je alleen veel goesting en een open mind voor nodig. De ervaring draait rond niet nadenken maar gewoon meegaan met de flow. Op het einde worden de creaties bekeken en besproken. Voor wie het nodig heeft, worden er boodschappen doorgegeven vanuit de spiritwereld. Voor een afspraak stuur je een mailtje met je naam, adres en de vermelding “workshop: intuïtief schilderen Yuk” naar : jennitang50[at]hotmail.com.

Mediumschap

Natuurlijk heeft ook het OpperWonderWijf heel wat in haar mars: Marijke kijkt samen met jou welke dierbare overledene een boodschap voor je heeft. Afspraken maken is mogelijk via marijke[at]festinalente.be.

Vraag en antwoord door Els

Als je met vragen, twijfels, blokkades, … zit, of als je een beetje verloren loopt en terug wat richting wilt krijgen, dan is Els er voor je. Ook als je gewoon benieuwd bent kan je je vraag stellen en luisteren naar het antwoord van het universum. “Het universum weet altijd wat goed is voor ons en staat steeds klaar om te helpen! Heb jij een duwtje in de rug nodig? Laat het universum dan spreken…!” Maak een afspraak met haar door een mailtje te sturen: els.achterderegenboog[at]gmail.com

WonderWijven en WonderWijvenHuis

WonderWijven

Eind 2016 had Marijke Fonteyn het spontane idee om een community te beginnen exclusief voor vrouwen. En niet zomaar vrouwen, nee, alleen vrouwen waarvan zij vind dat het WonderWijven zijn. Deze WonderWijven mogen op hun beurt andere vrouwen tot WonderWijf benoemen op voorwaarde dat ze dat ook écht vinden. Voor wie nieuwsgierig is naar de definitie van “WonderWijf”, je kan deze op de officiële website vinden. Dankzij deze prachtige impuls van Marijke is er nu een WonderWijven Facebookgroep waarin al meer dan 20.500 WonderWijven elkaar o.a. helpen, steunen en inspireren. Er bleek dus een grote behoefte aan te zijn.

WonderWijvenHuis

Vanuit deze community zijn nog andere fantastische initiatieven ontstaan, zoals het WonderWijvenHuis. Heel wat WonderWijven hebben geholpen bij het realiseren van dit project waardoor er nu ook een fysieke bijeenkomstplaats is waar WonderWijven o.a. elkaar kunnen ontmoeten, diensten kunnen aanbieden en evenementen kunnen organiseren – zoals deze Spirituele Proeverij.

WonderSchrijverij

Onder de WonderWijven zitten uiteraard ook schrijftalenten en vrouwen die sleutelmomenten en inzichten in hun leven willen delen met de wereld. WonderWijven zouden geen WonderWijven zijn als daar geen eigen uitgeverij uit zou geboren worden. Dit is dan ook gebeurd, het inspiratiekindje noemt WonderSchrijverij en er is reeds een eerste boek op komst: “Kwetsbaar Krachtig“.

[Update 2019: het boek was compleet uitverkocht op korte tijd. Ondertussen is er een 2e boek ‘Kheb zin’ verschenen, wat ook op korte tijd uitverkocht was. Goed bezig!]

WonderWijven vzw

Alles ging heel snel in de Facebookgroep, van daaruit ontstond de nood aan een vzw om dezelfde waarden uit te dragen en goede doelen te kunnen steunen: “WonderWijven vzw” met een duidelijke missie:

“De vereniging heeft tot doel buiten iedere religieuze, filosofische of politieke aanhorigheid, om de samenhorigheid en de interactie tussen vrouwen te bevorderen en aan te moedigen en vrouwen te ondersteunen in hun persoonlijke groei.”

Alle opbrengsten worden geschonken aan goede doelen. Voor wie contact wil opnemen is er hiervoor ook een e-mailadres: welkom[at]wonderwijven.be.

Extraatjes

Ken je iemand (of meerdere mensen) die voor jou een WonderWijf is en wil je ze dit laten weten? Dan kan je haar een WonderWijfT-shirt, -sticker en/of -pin geven. Deze zijn te koop in de online WonderWijfWinkel.

*WonderWijven is een gedeponeerd merk. Alle rechten zijn voorbehouden.

VuurVenten

Ook voor de mannen is er zo’n groep gemaakt, genaamd de VuurVenten. Hierbij gelden dezelfde regels: alleen VuurVenten kunnen andere mannen benoemen tot VuurVent.

Was jij ook op de Spirituele Proeverij of wil je er eens naartoe gaan als het nog eens wordt georganiseerd? Laat het me even weten hieronder in de commentaren.

Veel liefs,

Mijn handtekening