Vorige week schreef ik reeds over de Spirituele Proeverij voor curieuzeneuzen die werd georganiseerd door de WonderWijven vzw. De eerste workshop die ik die dag volgde was de Soultouch van Tris Gilis. Deze titel op zich spreekt toch al erg aan, nietwaar? Wie wil er nu niet tot in zijn/haar ziel geraakt worden (op een positieve manier weliswaar)? Of wie wil er nu niet inzicht krijgen in zijn/haar ziel? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Soultouch

Wat is het precies?

Ik herhaal hier even de korte beschrijving die ik reeds in het algemene bericht schreef. Deze persoonlijke boodschap wordt mediamiek geschreven. De tekst is mooi, helend en zeer persoonlijk, het gaat namelijk over jou en je volgende stap op je transformatiepad. Deze tekst raakt je tot in je ziel. “You will learn something about the beauty of You.”

Hoe verliep het?

Tris legde kort uit hoe het in zijn werk ging: Ik moest gewoon mijn naam luidop zeggen en vervolgens zou ze een tekst (in het Engels, indien je het niet verstaat, vertaalt ze het) over/voor mij schrijven in haar boekje. Dit vond ik erg indrukwekkend, maar zoals je al weet sta ik voor veel dingen open. Vervolgens zou ze de tekst voorlezen en dan op een aparte kaart overschrijven zodat ik het voor altijd zou kunnen herlezen. Nadat ik haar mijn naam had gezegd, begon ze onmiddellijk te schrijven, in een verrassende flow. Uiteraard was ik nieuwsgierig naar de woorden en de boodschap die voor mij op papier ontstonden, maar ik wachtte geduldig tot Tris gedaan had.

Toen ze de tekst voorlas viel ik bijna achterover van mijn stoel. Hoe was het mogelijk? Op magische wijze had ze de spijker op z’n kop geslagen. En wat een mooie boodschap! Het geeft me hoop, maar laat me tegelijkertijd ook zien dat er nog werk aan de winkel is. Ik word in elk geval in de juiste richting geduwd.

De tekst die ze voor me schreef staat op mijn bureau en ga ik zeker nog heel vaak herlezen! Nog eens heel erg bedankt Tris, dit was zeer waardevol voor mij!

Voor wie ook zo’n persoonlijke tekst wil ontvangen, kan Tris Gilis contacteren via triskelion[at]live.be.

Mijn persoonlijke tekst

Hieronder kunnen jullie de tekst lezen die een stukje van mezelf blootlegt. Dit is wel heel erg persoonlijk en hierbij stel ik me ook zeer kwetsbaar op, maar zo meen ik ook in mijn kracht te gaan staan. Of zoals de WonderWijven het zo goed kunnen zeggen: Kwetsbaar Krachtig!

You are a fragile person
because you are
very open
and honest
and you expect
everybody else
to be like that as well

your innocence
does engender
a protective streak
in others
but there are others
attracked
like a moth to a flame

dragging you down
sometimes even on purpose
perversely so
with their words and actions

you are permitted
to say no
you are permitted
to judge this
not suited for you

an unconditional love
is a beautiful thing and goal
but not always
called for in daily life

boundaries and no
distance and defiance
can be added to your repertoire
must be added to your repertoire
you are allowed

Hebben jullie al eens van Tris (of van iemand anders) een persoonlijke boodschap meegekregen of wil je dit graag krijgen? Laat maar van je horen hieronder in de commentaren.

Veel liefs,

Mijn handtekening