Dag iedereen, even een kleine update. Zoals sommigen onder jullie misschien al gemerkt hebben, zijn de links naar mijn webshop veranderd sinds gisteren, in de positieve zin uiteraard! Voorheen kwamen jullie op de algemene pagina van Forever Living Products terecht (gelinkt met mijn nummer natuurlijk) waar jullie zelf nog op ‘Shop’ moesten klikken. Maar vanaf nu komen jullie rechtstreeks in mijn webshop terecht, dat is toch veel gemakkelijker, niet?

Lees even verder als je problemen hebt ontdekt of voor wie in Nederland woont! Komt mijn naam toch niet in beeld linksboven op het scherm? Kopieer en plak dan mijn persoonlijk nummer (310002040423) in het kadertje bij de ‘kassa’.

Voorheen kon dit om de een of andere reden niet. Als ik direct naar mijn webshop linkte, kregen jullie een foutmeldingspagina, dat was nog minder praktisch dan de tussenoplossing die ik tot nu toe gebruikte. Nu ben ik zeer blij en dankbaar dat het euvel opgelost is, ten voordele van jullie.

Check it out!

Mochten er toch nog problemen zijn met links (eender welke, niet alleen die van de webshop), meld dit dan even via een reactie hieronder of een mailtje. Dan kan ik dit zo snel mogelijk oplossen. Mijn dank is groot!

PS: woon je in Nederland, dan zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen om een bestelling in Nederland toe te laten komen. Het standaard land staat denk ik automatisch op ‘Belgium‘. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

PPS: mogelijks heb ik een ‘glitch‘ ontdekt, soms komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘, indien dit inderdaad niet wordt getoond, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Ik ben u zeer dankbaar!

Veel liefs,
JP