Lieve Forever Living fans en klanten,

Zoals jullie vast al wel gemerkt hebben zijn er op dit moment reeds enkele producten uit het gamma verwijderd. Dit komt doordat de Europese wetgeving het ingrediënt MIT (Methlisothiazolinone) verbiedt in producten die op de huid blijven zitten.

Tot mijn grote spijt moet ik ook meedelen dat er binnenkort nog enkele andere producten uit het gamma (tijdelijk) verdwijnen, ook vanwege het ingrediënt MIT. Forever Living heeft namelijk besloten om elk product met MIT erin te herformuleren. Het herformuleren van deze producten neemt veel tijd in beslag, dus zullen deze voor enige tijd niet meer gekocht kunnen worden.

De volgende producten gaan vanaf 25 april 2018 (ongeacht of de voorraad op is of niet) niet meer in het gamma zitten:

Lijst van Forever einde producten

Sommige van deze producten zullen al relatief snel terug beschikbaar zijn, andere zullen langer op zich laten wachten. Enkele zullen zelfs helemaal vervangen worden, zoals nu al het geval is met de Sonya Skincare Kit die nu beschikbaar is als de nieuwe bekroonde lijn ‘Infinite’ en ook de ‘Targeted Skincare’-lijn.

We bedanken jullie allemaal voor jullie begrip en geduld!

Voor vragen of bestellingen door te geven, contacteer me dan, met plezier beantwoord ik je vragen en laat ik de producten van je keuze bij je thuis toekomen. Indien je liever zelf bestelt, kan dat via onderstaande website.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening