Stig Severinsen (van Breathology) en Per Bristow (van The Singing Zone) hebben samen 3 video’s gemaakt voor ons waarin ze het hebben over het belang van ademen. Ja, ademen! Het is letterlijk onze levensbron. Het is van vitaal belang om goed te leren ademen, want na verloop van tijd ontleren we als kind om goed te ademen, met alle gevolgen van dien. In hun 3 video’s leggen ze kort uit wat goed ademen is en waarom je dat zou moeten doen.

Veel mensen hebben namelijk last van klachten, ook ziektes, ten gevolge van te oppervlakkig ademen. Denk maar aan stress en dat is nog maar het tipje van de ijsberg. Stig helpt wereldwijd op succesvolle manier mensen beter te ademen, zelfs mensen met zware ziektes of handicaps, waarbij hij verbazingwekkende resultaten boekt. Het is dus zeker de moeite om hem aan te horen. Het neemt maar 1,5u tot 2u in totaal van je tijd in beslag om je leven positief te veranderen.

Wees wel snel, want de video’s gaan dit weekend verwijderd worden. (Op het moment van dit posten blijven ze nog maar 1 dag en 19u online). Ze zijn net even verlengd (vandaar 2nd chance) vanwege de massale aanvraag, dus maak hier gebruik van! Zelf heb ik ze ook gezien en heb er vele inzichten van gekregen en bruikbare tips en technieken. Doe er dus je profijt mee, het kan alleen maar helpen en goed voor je zijn!

Je kan ze hier bekijken:

https://www.thesingingzone.com/breathing-mastery/bm-video1/

Ze hebben gisteren ook een Live Q&A gedaan, deze video is ook maar tijdelijk beschikbaar, tot deze zaterdag.

Veel liefs,

Mijn handtekening