UPDATE: ACTIE NIET MEER GELDIG! FOREVER ACTIVE PROBIOTICA IS VERNIEUWD EN HEET NU FOREVER ACTIVE PRO-B. Lees de nieuwe pagina voor meer informatie.

Belangrijke opmerking: Vanwege een half misverstand heb ik deze post herbekeken op mijn site en zag opeens dat de titel van deze post blijkbaar niet zichtbaar is in de post zelf (vanwege het postformaat). Het staat wel in de url van deze pagina. Voor de zekerheid kopieer ik het hier juist onder nog even als tussentitel.

Tijdelijk Forever Active Probiotic 1+1 gratis!

Vanaf vandaag krijgen we per bestelling van 1 probiotica er 1 gratis, hoe cool is dat? Ik pak zelf ook de probiotica dus ga ik er lekker mijn voordeel mee doen! Bestellen kan via mijn webshop:

Let wel: als je reeds een vaste verdeler hebt, bestel dan bij hem of haar of via zijn of haar webshop, ik wil geen klanten ‘afpakken’ 😉

Veel liefs,

Mijn handtekening