De laatste paar weken merk ik dat de pagina over de Forever Bee Pollen het super goed doet, wat natuurlijk geweldig is om te weten! Ook kreeg ik van Forever al 2 mailtjes over bestellingen van de bijenpollen die via mijn ‘nummer’ werden geplaatst. Waarvoor trouwens super hard bedankt! Hierbij zijn me wel 2 zaken opgevallen bij de nieuwe klanten die nu bijenpollen innemen:

Het valt me op

  1. Dat ‘het seizoen’ ondertussen al lang bezig is – zelfs voor mij is het momenteel erger dan vorig jaar de laatste paar weken. Volgens mij weet ik dan ook waarom ze werden besteld.
  2. Dat die twee (anonieme) klanten me niet contacteerden over hoe je ze het beste neemt, want dat is natuurlijk ook belangrijk voor een goed effect! Zonder contactopname kan ik hen niet bereiken, noch aangepast advies geven.

Laat je goed informeren alvorens gebruik!

Het is namelijk zo dat verkeerd gebruik een averechts effect kan hebben. Ik wil staan voor een persoonlijke aanpak, gericht op jouw noden en persoonlijke situatie zodat er ook het beste uit de producten kan gehaald worden (vandaar dat ik op elke pagina over Forever producten ook zegt men mij kan contacteren voor meer informatie). Zo wil ik vermijden dat klanten gefrustreerd raken omdat het niet lijkt te werken voor hen.

Zoals met alles moet je natuurlijk weten waar je op moet letten, zomaar in de wilde weg beginnen kan in mijn ogen (zo goed als nooit) een goed einde krijgen. Vandaar dat ik ook hoop dat de klanten die de bestellingen plaatsten, van iemand anders info kregen over het juiste gebruik.

Voor je denkt dat het dan ingewikkeld is: het is simpel, maar je moet het wel weten! Dit zijn dus al de redenen waarom ik even een blogpost schrijf hierover. Zo kunnen ook anderen die later nog gaan bestellen van deze bijkomende informatie gebruik maken.

Wanneer beginnen met bijenpollen?

Het hangt er natuurlijk vanaf waarvoor je bijenpollen wilt innemen. Er zijn twee mogelijkheden (hoofdzakelijk; het internet staat bol van andere redenen waarvoor je ze kan innemen):

1. Je wilt meer energie

Als je de bijenpollen puur vanwege de vele vitaminen, aminozuren, mineralen etc. inneemt, dan kan je eender wanneer beginnen met ze in te nemen. Meestal begint men dan in de somberdere maanden, wanneer de zon minder schijnt, er minder energie is in het algemeen etc.

2. Je wilt je lichaam ertegen sterken

Hier mag ik geen medische claims maken, dus vergeef me het niet direct aanduiden van de klacht. De meesten zullen wel weten waarover ik het heb, kijk anders ook even naar de algemene infopagina over de bijenpollen van Forever voor meer duidelijkheid (weliswaar ook zonder medische claims).

Hiervoor kan het dus ook gebruikt worden, daarvoor neem ik het ook al 3 jaar in. Mijn bedoeling was om telkens te beginnen en te eindigen vóór het seizoen begon, maar dat is de eerste twee jaren dus niet gelukt (omdat ik er telkens weer te laat aan dacht).

Dus, in dit geval begin je best vóór het seizoen begint (anders lijkt het wat op dweilen met de kraan open denk ik). Wat wil zeggen: in januari al! Nog beter blijkt te zijn dat je eerst met propolis begint (omdat daar een kleine hoeveelheid pollen inzit) en vervolgens overstapt op de pollen. Zo wordt de blootstelling langzaam opgebouwd en reageert je lichaam er minder hevig op.

Forever Bee Pollen

Hoe bijenpollen (van Forever) het beste innemen?

Je neemt ze het beste in ’s ochtends op een nuchtere maag, liefst al sabbelend, zodat het langzaam smelt op/onder je tong. Dus niet erop kauwen en niet in z’n geheel doorslikken. Dat mag uiteraard wel, maar het effect is dan waarschijnlijk veel minder.

Hoeveel bijenpollen (van Forever) het beste innemen?

Opletten!

Hier hangt het er ook van af wat je bedoeling is. Natuurlijk is het wel zaak om het langzaam op te bouwen (net als met de aloë vera gel trouwens!), zodat je lichaam niet in één keer gebombardeerd wordt met iets dat het niet gewend is. Je kan er namelijk allergisch aan zijn. Zeker voor wie allergisch is aan pollen! Die moéten dit ook echt opbouwen, anders heb je het averechtse effect (lijkt me logisch aangezien je net allergisch bent aan pollen).

Eigen systeem

Je begint dus het beste met maar 1/4 van een ’tablet’. Zelf neem ik er dan zo’n 2 in, dus goed voor 8 dagen.  Vervolgens schroef je het op naar 1/2, dan naar 3/4, dan naar een hele, dan 1 + 1/4, anderhalve, 1 + 3/4, 2 etc. Totdat je merkt dat het teveel is, dan schroef je wat terug.

Propolis als extraatje

Dit is ook zo met de propolistabletten, daar begin ik ook altijd met 1/4 tot ik er zo’n 2 of 3 per dag neem (afhankelijk van mijn lichaam). Na de propolis stap ik over op de pollen, met hetzelfde opbouwsysteem. Dus het is niet zo dat je na de propolis ‘vollenbak’ kunt beginnen met de pollen! Dit kan ook een averechts effect geven.

1. Je wilt meer energie

In dit geval is het het beste dat je de aanwijzingen op de verpakking leest, dan ben je altijd ‘veilig’. Uiteraard kan/wil de een meer innemen dan de ander, het ene lichaam is namelijk het andere niet. Dat zul je dus in feite zelf moeten ontdekken en aanvoelen. Vergeet niet op te bouwen in het begin!

2. Je wilt je lichaam ertegen sterken

Dit is voornamelijk aanvoel werk, de een heeft genoeg met een halve tablet, de ander heeft er 5 nodig. Als je merkt dat het erger wordt, geen paniek, dat was bij mij ook telkens het geval, maar erna (dus nadat mijn potje op was) was mijn dagelijks leven zoveel aangenamer.

Forever Bee Pollen

Hoe lang bijenpollen innemen?

Opnieuw hangt het af van wat je ermee wilt doen.

1. Je wilt meer energie

Je kan het blijven nemen tot de winterdip voorbij is, of totdat je zelf merkt dat je genoeg energie hebt. Het is jouw keuze, voel zelf aan wat het beste is voor je lichaam.

2. Je wilt je lichaam ertegen sterken

Ik heb de eerste jaren telkens maar 1 potje gekocht en opgebruikt, daarna niets meer genomen en was zo goed als verlost van de dagelijkse miserie. Dit jaar neem ik het gewoon door, maar dat komt omdat ik met een kuur bezig ben waarbij ik het dagelijks moet innemen, voor mijn darmen weer op orde te krijgen (want je gezondheid en immuunsysteem zit in je darmen!) – let wel, ik ben onder begeleiding en neem nog andere supplementen, dus begin a.u.b. niet op je eentje alleen maar bijenpollen te nemen!

Andere mensen nemen het van reeds voor het seizoen totdat het seizoen gedaan is. Opnieuw is dit een persoonlijke keuze en een persoonlijk aanvoelen van wat het lichaam nodig heeft of hoe het erop reageert.

Voor meer informatie, of om te bestellen, kan je mij altijd contacteren. Bestel je liever zelf, kan je dat via onderstaande knop doen.

Komt er links bovenaan niet te staan ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘? Dit is een ‘glitch’, gelieve dan bij het gedeelte ‘kassa’ mijn persoonlijke nummer in te geven: 310002040423. Als je in Nederland woont, zul je mogelijks het land bovenaan links moeten veranderen, dit staat denk ik automatisch op ‘Belgium’. Hetzelfde geldt voor als je in een ander land woont.

Veel liefs,

Mijn handtekening