Heeey lieve lezers en volgers,

Het is weer even geleden sinds ik een nieuwe blog of pagina heb geschreven, ik weet het. Maar ik leef nog! De voorbije weken zijn gewoon zo ongelooflijk vol geweest met super interessante gratis online masterclasses van Mindvalley (een ware aanrader om eens te gaan checken!), Donna Eden’s Energies of Love serie en de laatste cursusweken van De Nieuwe Money Mindset, bij al die lessen heb ik veel bijgeleerd. Daar kwamen ook nog andere zaken tussen kijken zoals Housewarming Parties bij ons thuis, International Day of Yoga, het 100% Afstemming event van Maartje Koper en nog véle andere zaken. Ik had nauwelijks tijd om even bij te komen.

Het plan was sowieso om over de meest interessante zaken te bloggen in de volgorde zoals ze zijn gekomen.

Het plan… voorlopig toch

Schrijven… dat is toch niet zo moeilijk?!

Dus begin ik woensdag met International Day of Yoga en wat ik die ochtend heb meegemaakt. Ik hoop om weer elke week een artikel te kunnen posten, dat is afhankelijk van hoe snel ik denk en typ, hoeveel tijd ik eraan kan en ga besteden (meestal kan ik op een of twee dagen enkele stukken beginnen schrijven en afwerken, naargelang mijn flow) en mijn inspiratie. De komende weken staan er zo goed als geen activiteiten meer op de agenda, maar wel veel plannen om achterstanden van cursussen in te halen of om zaken te herhalen, want dat is net het belangrijkste.

Zoveel te doen en zo weinig tijd…

De uitdaging van deze periode voor mij is dus om time management te leren. En laat mij de voorbije weken al faliekant gefaald hebben, aangezien van het geplande rooster voor lessen te (her)bekijken en oefeningen te doen nog nauwelijks iets van in huis is kunnen komen. Zucht. Ik heb al een hele hoop in te halen! Mijn hoofd ontploft bijna.

Voorsprong is de sleutel tot succes

Ik ga mijn best doen om weer wat voorsprong te krijgen op mijn blog zodat ik daarna weer even meer tijd heb om aan andere zaken te besteden. Tot voor enige tijd terug werkte dit prima, dus vertrouw ik erop dat het opnieuw zo gaat zijn. In elk geval heb ik de laatste tijd nog veel meer voer tot schrijven gekregen, dus mijn voorraad aan ideeën en concepten blijft maar toenemen. Nu alleen nog de tijd vinden en maken, alsook de inspiratie krijgen om te kunnen beginnen schrijven.

En hoe zit het met jullie time management skills? Ik ben hopelijk niet de enige die moeite heeft met alles gedaan te krijgen wat gepland stond? Of ben je een krak daarin en heb je praktische tips om te delen? Laat maar weten hieronder!

Tot woensdag en veel liefs,

Mijn handtekening