Kijk hieronder maar eens hoe handig deze tand’pasta’ en hoe ecologisch de verpakking ervan is. Hoe minder plastic, hoe beter vind ik. Alleen vind ik het nogal een klein flesje, dus het kan nog ecologischer door grotere flesjes te gebruiken waardoor er meer product in kan. Transport en verzending hebben ook hun kostprijs, en niet alleen in geld. In elk geval wil ik dit product wel eens proberen, ooit. Het blijkt zelfs in 2 varianten te bestaan: munt en munt-houtskool. Houtskool lijkt tegenwoordig ook weer zo’n dingetje te zijn, net als klei eten, maar ik heb het zelf nog nooit geprobeerd. In ieder geval wil ik het wel eens uitproberen.

https://www.facebook.com/womenshealthmagazine/videos/10156534695466788/

Zou jij je tube tandpasta willen ruilen voor deze tube-loze variant (en welke smaak zou je dan kiezen)?

Veel liefs,