Hoi iedereen,

Vorige week heb ik geen blog online gezet, wegens te druk met andere zaken. We herkennen het allemaal wel zeker? December is nu eenmaal een drukke maand. Aangezien ik ook deze week geen tijd meer heb gehad om een nieuwe blog te maken, maar toch niet opnieuw een ‘lege’ week wou creëren, zet ik een korte poll online die ik al van begin dit jaar heb aangemaakt, maar nog niet heb gebruikt. Het moest maar eens van pas komen, zoals nu.

De poll is maar een week actief en de volgende weken zullen er andere polls komen. De drukte gaat naar het einde van dit jaar er namelijk zeker niet op beteren. Jullie antwoorden helpen me beter inzicht te krijgen in jullie – mijn doelpubliek – en in jullie wensen of verwachtingen. Alles is anoniem, dus geen zorgen, ik weet echt niet wie jullie zijn en wie wat heeft geantwoord. Alvast bedankt voor het invullen!

Meerdere antwoorden aanduiden is mogelijk:

Veel liefs,
JP