Dag lieve lezers,

Binnenkort bestaat deze blog al 3,5 jaar! In al die tijd heb ik meer dan 100 berichten en meer dan 40 pagina’s geschreven en online gezet. Er staan ook meer dan 80 concepten voor elk van deze postsoorten in de wachtrij, enkele zijn al zo goed als af, de meeste nog maar alleen met enkele alinea’s of zelfs alleen maar met een titel. Er is dus nog genoeg voer voor nog zeker een extra 3,5 jaar, ideetjes die onderweg opkomen of zich aandienen daarbuiten gelaten.

Het gebeurde wel eens dat ik een hele tijd niets meer van me liet horen, dat geldt zeker voor eind 2015 tot begin 2017: daar is een enorm zwart gat te zien. Maar sinds 2017 probeerde ik toch elke week een bericht of pagina online te zetten. Vooral dit jaar (2018) heeft deze blog een enorme boom gekregen qua lezers / bezoekers. Dank jullie wel allemaal hiervoor! Dat vind ik heel tof om te zien, het wil namelijk zeggen dat wat ik schrijf, te vertellen heb of de informatie die ik deel, interessant genoeg is.

Toch vroeg ik me een ding af: in hoeverre zijn de lezers / bezoekers, jullie dus, mensen die al vertrouwd zijn met deze blog of mensen die hier ‘toevallig’ zijn langsgekomen en bij wijze van spreken een ‘eendagsvlieg’ zijn. Vandaar dat ik deze korte poll heb gemaakt die jullie snel en anoniem kunnen invullen:

Heel erg bedankt en veel liefs,
JP