Hey allemaal!

Graag had ik jullie meningen geweten in verband met iets dat me is opgevallen. Het gaat namelijk over mijn contactformulieren. Uiteraard bestaan deze zodat jullie me heel gemakkelijk en vrijblijvend kunnen contacteren.

Even voor de duidelijkheid:

  • Het algemene contactformulier (als je gewoon klikt op ‘Contact’ in de balk) is er speciaal voor wie iets wil melden, vragen, problemen aankaarten ivm met mijn blog of voor wie een specifiek verzoek heeft naar mij toe.
  • Het Forever contactformulier is er voor Forever gerelateerde zaken: bestellingen doorgeven, infosessies aanvragen, workshops boeken, informatie vragen ivm de C9 of andere producten, de Testbox reserveren of een verzoek voor de business te komen uitleggen.

Nu is het zo, ik kan via WordPress zien welke pagina’s worden bekeken en hoeveel keren dit gebeurt. Ik heb dan ook gemerkt dat deze twee contactpagina’s af en toe worden bekeken. Mijn logica zegt me dat mensen pas naar deze pagina’s gaan als ze me ook willen contacteren. Maar toch heb ik tot nu toe nog maar nauwelijks iets van jullie gehoord (in vergelijking met het aantal keren dat de pagina’s werden bekeken). Ik vroeg me dus af hoe dit komt. Vandaar dat ik de onderstaande poll heb gemaakt, zodat ik inzicht krijg in wat er misloopt aan mijn kant in de communicatie en hoe ik het dan kan verbeteren.

Ben je dus al eens naar één of beide contactpagina’s gegaan, gelieve dan onderstaande poll in te vullen naar wat voor jou van toepassing is/was. Je helpt me hier enorm mee, en daarmee dus ook jezelf en anderen.

Alvast heel erg bedankt!

Veel liefs,
JP