Kleuren

Gisteren voelde ik opeens dat ik wat mocht veranderen aan mijn blog. Vooral de kleuren dan. Na al die jaren met dezelfde kleuren, die eigenlijk heel donker waren (maar die ik toen – en nu nog steeds eigenlijk – wel mooi vond), was het tijd voor iets nieuws. Ik wou lichtere, vrolijkere kleuren, die beter passen bij mijn eigen, huidige energie en bij wat ik met deze blog wil uitstralen. Een van de kleuren die ik wou gebruiken kon ik er helaas niet bijkrijgen, maar zo erg is dat niet.

Foto

Helaas betekende dat ook dat de foto bovenaan, die ik zelf ooit had getrokken, daar niet meer bij paste. Ook al vond ik de kleuren erin prachtig en de rups een mooi symbool voor wat ik vorig jaar heb ondergaan (de foto gebruikte ik al veel langer, namelijk al sinds het begin. Het leven heeft zo haar eigen humor.)

Geluk

Wat een geluk stond er bij voorbeelden voor dit thema een andere foto, een lichtere en ook met een bloem. Het beste van al: die past nog perfect bij mijn nieuwe kleuren! Ik geloof niet in toeval. Het moest zo zijn. Ik ben dankbaar!

Jouw feedback is waardevol!

Wat vinden jullie ervan? Is de oranje kleur nog te fel en moet ik het nog zachter maken?Of is er iets anders aan de kleuren wat je niet goed vindt? Of is het misschien perfect zo? Laat het me weten in een reactie hieronder, dan kan ik er wat mee. Het is voor jullie eigen comfort 😉 Het zou zonde zijn als de nieuwe kleuren jullie wegjagen…

Veel liefs,

Mijn handtekening