Er bestaan nu directe links!

Gisteren ontdekte ik dankzij een document van Forever dat we nu rechtstreekse links kunnen plaatsen naar een bepaald product of een categorie van producten (denk aan bijenproducten, huidverzorging, dranken, …). Uiteraard ben ik dan onmiddellijk begonnen met de links naar mijn Forever webshop op mijn pagina’s en berichten aan te passen.

Links naar producten of categorieën

Normaal heb ik nu alles aangepast en zou elke link direct naar het betreffende product moeten linken (Forever Bright Toothgel pagina met link naar de tandpasta in de shop bijvoorbeeld), of naar de categorie waarover wordt gesproken (F.I.T. met link naar de F.I.T. categorie). Alleen bij de C9, F15 en V5 (onderdelen van de F.I.T.) werd ook naar de algemene F.I.T. categorie aangezien er vanille én chocolade varianten zijn bij de C9 en F15 en onder deze laatste 3 niveau’s, dat zouden dus 8 links in totaal zijn, dat is teveel en ook niet handig voor jullie lezers, vandaar. De V5 heeft de 4 verschillende aloë vera dranken, 4 aparte links geven is ook niet handig.

Links naar persoonlijke webshop

Alle links zouden ook naar mijn eigen webshop moeten linken. Dit is herkenbaar aan de tekst linksboven:

Uw Forever Business Owner
JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom

Indien dit er niet staat, is dit een glitch. Bij het afrekenen staat er dan een kadertje met de vraag of u een persoonlijke Forever Business Owner heeft. Gelieve dan mijn persoonlijke nummer in te vullen (alleen als u geen andere, eigen Forever Business Owner heeft! Ik wil geen klanten van collega’s afpakken!): 310002040423

Of u nu mijn nummer invult of dit vakje leeg laat, de prijzen blijven altijd hetzelfde. Alleen krijg ik dan een percentje op de verkoop. Er verandert dus niets voor jou, maar voor mij is het een wereld van verschil, want zo steunt u mij om verder te doen met deze blog.

Nog foutje(s) gevonden? Meld dit aub!

Ik heb alles nog een keer gechecked, maar moesten er toch nog foutjes zijn ingeslopen (zoals naar verkeerd product of categorie gelinkt of nog een oude link die niet direct in de webshop terecht komt), laat het me dan zeker weten. Dan kan ik het verbeteren en daarmee help je ook de volgende bezoeker(s) die naar dat product of die categorie willen gaan in de webshop. Alvast super bedankt!

Veel liefs,

Mijn handtekening