Unobrush

De Unobrush is een kickstarter / indiegogo idee, het is dus nog niet op de markt, maar nog in de eerste helft van 2019 plannen ze om het te verkopen. Ergens in oktober of november 2018 kwam ik dit concept tegen en ik vond het wel de moeite waard om het te delen. Mijn excuses dat ik er zo lang over heb gedaan, life happened you know 😉

Concept

Het lijkt op een ijsje (in mijn ogen toch). Je pakt het vast aan het handvat en stopt de kant met de witte foam in je mond. Je bijt erin, zet het apparaat aan en na 6 seconden zijn je tanden proper. Achteraf spoel je de foam af onder de kraan en berg je het handvat en de foam op in een speciaal docking station. Dankzij UV licht is het blijkbaar hygiënisch en kan het dat ook blijven. Over innovatie gesproken!

Duur?

Uiteraard hangt er een kostenplaatje aan, het kost heel veel meer dan een gewone tandenborstel, maar deze hoor je ook niet om de 3 maanden weg te gooien. Als je hier heel je leven mee kan doen, reken dan eens het voordeel uit… plus, je bespaart het milieu ook een hele hoop afval. Het is dus niet alleen ecologisch, maar ook economisch!

Meer weten?

Voor wie meer wilt weten over de Unobrush, hoe het werkt, wat het doet en alle andere leuke en interessante weetjes, kan dit lezen op Kickstarter of op Indiegogo. Daar staat de video ook, maar voor het gemak zetten we dit ook hieronder:

Zou jij hiermee je tanden willen poetsen binnenkort?

Veel liefs,