Interne links aangepast!

Even een korte en bondige, goed-nieuws-mededeling: ik heb mijn interne links aangepast! Tot nu toe had ik voor elke link ingesteld dat deze opent in een nieuw tabblad, maar nu ik zelf een smartphone heb (ik weet dat ik een late vogel ben op dat vlak) merk ik zelf dat dit echt niet handig is op dit platform.

Via de Google Search Console zag ik dat er veel meer mensen via smartphone op deze blog terecht komen, dus werd het tijd dat ik de links in mijn blogs en pagina’s die naar andere pagina’s en blogs op deze site verwijzen aanpaste naar de nieuwe normen: ze openen nu in hetzelfde venster. You’re welcome!

Handig weetje dat even over iets compleet anders gaat: deze week is er niet echt een nieuw blogbericht, wel een nieuwe pagina, over (chronische) stress en hoe ik na 26 jaar het tij heb kunnen keren. Heb jij ook last van (chronische) stress? Lees dan zeker welke simpele dagelijkse tools ik in heb gezet en nog steeds gebruik om mijn stress te managen!

Veel liefs,

Mijn handtekening