3 nieuwe hoofdcategorieën Forever producten

De weken vliegen hier voorbij! De tijd en het leven gaan steeds sneller precies… mijn blog benadrukt dat nog maar eens te meer, want in de voorbije 3 weken kwamen er 3 nieuwe pagina’s over producten van Forever Living Products online: Forever persoonlijke verzorging, Forever huidverzorging en Forever dranken.

Deze zijn 3 hoofdcategorieën waaronder aparte pagina’s van de betreffende producten onder komen te staan. Er zijn al heel wat van deze specifieke pagina’s op mijn blog, maar er komen de komende weken en maanden nog meer bij.

Schrijven vanuit ervaring

Ik zal niet van elk product van Forever een aparte pagina schrijven, aangezien ik niet van elk product voldoende kennis en ervaring heb om meer te delen dan alleen de standaard verkoopteksten van het bedrijf. 90% van de Foreverproductpagina’s gaan over producten die ik zelf gebruik of heb gebruikt. De uitzonderingen hierop zijn – op het moment van dit schrijven en posten: de F15 reeks (de C9 en V5 heb ik al wel meermaals gevolgd), de nieuwe probiotica en de Absorbent-C.

En blogberichten?

Mogelijks schrijf ik nog wel eens een blogbericht los van de pagina’s (dus ook niet over de pagina’s), dat zal afhangen van mijn tijd en inspiratie. Nu ik net deeltijds werk heb gevonden, zal het schrijven wat op een lager pitje staan. Alvast mijn excuses hiervoor!

Veel liefs,

Mijn handtekening