Het is 4 weken geleden dat ik een update poste over welke nieuwe pagina’s online zijn gekomen. 4 nieuwe pagina’s is toch weer al wat om over te schrijven vind ik. Uiteraard zijn het nog steeds pagina’s over producten van Forever Living Products. Er staan er nog een pak klaar, maar de lijst begin zienderogen wel kleiner te worden. Goed voor zij die er wat minder aan hebben uiteraard!

Dringend tijd dus dat ik weer nieuwe berichten (of pagina’s) over andere zaken schrijf en klaar zet voor erna… Onderwerpen liggen er genoeg te wachten tot ik de inspiratie krijg om ze uit te werken, daar ligt het dus niet aan XD

Maar dus, waarover gaan de nieuwe pagina’s?

De 4 nieuwe pagina’s

Aloe Hand Soap

Het laatste product van mijn top 5 favoriete Forever producten: Aloe Hand Soap. Op die pagina lees je er alles over, net als waarom het in die top 5 staat (en er ook even was uitgekatapulteerd maar dan weer terug uitgenodigd werd in de rangen).

Aloe Hand Soap

Forever Travel Kit

De Forever Travel Kit: mini-versies van de basic producten om mee op reis te nemen, in een doorzichtig etui en in zulk formaat dat het dus mee mag in de handbagage op een vliegtuig. What’s not to like?

Forever Travel Kit

Forever Aloe Vera Gel

Het allereerste Forever product ever en de n°1 bestseller in het gamma: de Forever Aloe Vera Gel. Verwar dit niet met de Forever Aloe Vera Gelly! Dat is de smeerbare versie van de gel in het aloë vera blad (barbadensis miller soort). Deze nieuwe pagina gaat over de drinkbare versie van de gel. De verpakking kreeg een update net als de formule. Nu zelfs 99,7% pure gel ipv 96% zoals ervoor!

Vernieuwde Forever Aloe Vera Gel

Forever Aloe (Bits ‘n) Peaches

Als laatste kwam een van de 3 varianten op deze drinkbare gel online: de Forever Aloe (Bits ‘n) Peaches. De gel werd hierbij gedrenkt in perzikconcentraat voor een zoetere smaak en uiteraard ook voor extra werkingen. Met deze drank is mijn Foreveravontuur begonnen, waar ik nog steeds heel dankbaar voor ben, maar daarmee is het ook ook half geëindigd.

Forever Aloe Peaches

Daaraan zal ik nog wel een keer een bericht wijden. Ik blijf namelijk met beide voeten op de grond en (gezond) kritisch over bepaalde zaken ook al ben ik vertegenwoordiger van het bedrijf. Dat werd me niet altijd in dank afgenomen. Sorry not sorry, ik ben geen papegaai die gewoon maar alles nazegt of een aapje dat alles na-aapt, zeker als het niet goed voelt (voor mijzelf, dus dat is heel persoonlijk, en het gaat hier niet over uit de comfortzone gaan, wel over energie). ‘Ja amen’ knikken bij alles wat er gebeurt en wordt gezegd is ook niet aan mij besteed.

Blijf zeker ook zelf met beide voeten op de grond en (gezond) kritisch!

Veel liefs,

Mijn handtekening