Ingebroken in kelder: plooifietsen foetsjie

Beste lezers, vrienden, familie, collega’s, kennissen, connecties en andere connecties hier online. En vooral voor mijn lezers uit Nederland (aangezien jullie in de meerderheid zijn én ik mogelijks mijn plooifiets op Marktplaats heb zien staan). Gisteren hebben we vastgesteld dat er is ingebroken in onze kelder en ze hebben onze pooifietsen gestolen. Beide fietsen zijn gemerkt met onze rijksregisternummers. Bij die van mij zat ook een grote zwarte draagzak. Sharing is caring <3

1e plooifiets = Victoria Tern Link C7i

Helemaal zwart ofwel zwart met grijs. Geen specifieke / unieke kenmerken helaas. Zie foto’s voor voorbeelden van dit merk en serie met zwarte of grijze uitvoering.

Mijn eigen Dahon Mu Uno+ met oranje accenten

Niet standaard kenmerken:

1) Het voorlicht is niet standaard inbegrepen, is klein, rond en je moet op het lichtje zelf drukken om het aan te zetten (verschillende modi: knipperen van snel tot traag, of andersom, laatste modus is vast licht, om uit te zetten langer blijven drukken). Het hangt rond de stuurstang met een soort van elastisch plastiek bandje waardoor je snel en gemakkelijk de hoogte kunt aanpassen.

2) er is een rond, zilverkleurige bel met zwart topje vanboven geplaatst aan rechterkant van stuur. De ‘aanslager’ is ook zwart net als het bevestigingssysteem.

3) aan het bagagerek is een 3-in-1 (of was het 4-in-1?), kleurrijke rekker bevestigd (volgens mij was de bevestiging met paars-wit bloemmotief ofwel groen met bloemmotief of ander motiefje, 2 buitenste rekkers zwart ofwel andere kleur, middelste(n) oranje (indien 2 buitenste zwart) ofwel groen of paars. Standaard zou het een zwarte / zwart-wit gestreepte zijn zoals op de foto.

Sharing = caring! <3

Kunnen jullie ons aub even helpen door dit te delen of mee uit te kijken? Aangezien bij mijn vorige gestolen plooifiets de politie gene klop deed ondanks dat ik die LETTERLIJK het 2dehands.be zoekertje heb gestuurd (hoe moeilijk kan het dan zijn om die terug te krijgen?). Het was ook 100% die van mij (door niet standaard kenmerken op een standaard fiets van dat merk en die serie waaronder ook het voorlicht en de bel). Ook nu zullen we de politie inlichten voor de zekerheid (maar ik verwacht er niet teveel van).

Hoe meer mensen dit weten, hoe meer kans we hebben om ze terug te krijgen. Want wie weet is er via via iemand die een plooifiets zoekt (of net heeft gekocht) en deze tegenkomt of zelfs heeft overgekocht. Met meer staan we sterker!

Alvast enorm bedankt voor de hulp (al is het maar een share).

Veel liefs,
JP