Beste lezers en netwerk, ik zoek een nieuwe job!

3 jaar geleden studeerde ik af als Vertaler Nederlands-Frans-Spaans. 2,5 jaar geleden merkte ik dat ik mezelf in de weg stond en begon ik dankzij enkele extra cursussen aan de grootste reis uit mijn leven: de reis naar mijn hart, waarbij ik veel mocht loslaten wat me niet meer diende. 1 jaar geleden was ik klaar voor de arbeidsmarkt en vond al snel een toffe job als winkelbediende, een opstapje naar meer. Even later studeerde ik daarnaast af als aura- en chakratherapeut.

9 maanden geleden echter werd mijn leven drastisch omgegooid, door omstandigheden ging ik aan de andere kant van de provincie wonen en nam een nieuwe job in de supermarkt in de buurt aan. Nu echter is het tijd om dat stapje verder te gaan en te gaan doen waar ik écht blij van word: voornamelijk schrijven en mezelf creatief uiten.

Positieve ervaring

Gisteren legde ik als een van de laatste 3 uit 800 gegadigden de laatste test af in de sollicitatieprocedure voor Communicatiemedewerker van Cunina. Net voor ze de procedure gingen afsluiten, kregen ze mijn kandidatuur binnen. Ze hadden al 5 sterke kandidaten, maar ze gaven me toch de kans om op gesprek te komen en een eerste (schrijf)test af te leggen.

Tot mijn eigen verbazing mocht ik samen met nog 2 anderen door naar de stresstest: een rollenspel met enkele cases en mogelijke scenario’s. Daarna zouden ze de moeilijke beslissing nemen over wie van de 3 het zou worden. Helaas was het iemand anders, maar toch ben ik niet teleurgesteld. Integendeel. Hun feedback terplekke en tijdens het verlossende telefoontje was zo positief dat ik er een enorm fijn gevoel van heb overgehouden. Het gaf me meer vertrouwen, zin en moed om ervoor te blijven gaan. Als dit kon, is er nog meer mogelijk!

Ik zoek dus nog steeds nieuw werk

Wat zoek ik dan? Een job waar ik mijn passies en talenten in kan zetten, waar ik nog veel kan bijleren en groeien als mens en werknemer. Een plek waar ik mezelf kan zijn en waar er net zoals bij Cunina echte en authentieke connectie is tussen de teamleden en naar hun kinderen, peters, partners en de buitenwereld toe. Dit hoeft niet per se als ‘Communicatiemedewerker’ te zijn, het mag zeker iets gelijkaardigs zijn – uitgezonderd callcenters en dergelijke.

Maar wie ben ik nu, wat doe ik precies en wat zijn dan mijn passies en talenten? Deze informatie vindt u terug in mijn CV en originele motivatie‘brief’ die u hier kan vinden en ook op mijn LinkedIn profiel. Dit is ook de motivatie‘brief’ die ik heb gemaakt voor Cunina, weliswaar met enkele aanpassingen.

Praktisch

Aangezien mijn doel is om binnenkort zelfstandig in bijberoep te worden en op langere termijn in hoofdberoep, zoek ik een vaste job – of tijdelijk met optie vast – voor langere tijd (ik verwacht niet tussen nu en 1 jaar al volledig zelfstandig te kunnen worden) tussen de 20 en 24 uur per week. 4/5 is bespreekbaar. Werken op feestdagen is geen probleem. Als het mogelijk is, werk ik liefst op vaste werkdagen.

Als iemand die erg begaan is met gezondheid, welzijn, zowel van mensen, dieren als van de natuur werk ik liefst ook op een plek waar deze waarden in terug komen of tenminste niet geschonden worden. In lijn met zowel milieubewustzijn als mentale gezondheid ligt deze ideale job op fietsafstand tot maximaal 30 minuten rijden met de auto van Herentals of rond de driehoek Brugge-Gent-Kortrijk. Ik plan namelijk te verhuizen rond Herentals of in die driehoek, afhankelijk van waar m’n nieuw werk zal zijn.

Ik ben ervan overtuigd dat ik terecht zal komen waar ik hoor te zijn, dus mocht ik de persoon zijn die uw bedrijf nodig heeft en die goed in uw team zou passen? Contacteer me dan via LinkedIn, via Facebook of via mail via het formulier hieronder. Ik zal u dan zo snel mogelijk terug contacteren.

Kent u iemand die op zoek is naar een communicatiemedewerker (of gelijkaardige functie) of werkt u bij een bedrijf waar ze zo iemand zoeken? Deel dan gerust dit bericht, u doet beide partijen een groot plezier hiermee!

Alvast heel erg bedankt,
Jessie Pittoors