Van 11 t.e.m. 14 januari vindt de gratis Breathwork Summit plaats. Op die dagen kan je webinars bekijken van maar liefst 30 sprekers. Ze hebben elks hun eigen invalshoek(en), ademtechnieken en inzichten die je kunnen helpen om je zenuwstelsel te kalmeren, stress te verminderen en zo je lichaam en geest te helen. Bijna 3 jaar geleden verlaagde ik drastisch mijn stress, kwam uit een 2e depressie, verminderde mijn angstaanvallen en hyperventilatie door gewoon juist te leren ademen. Nu ken ik meer technieken met elks hun eigen effecten die mijn leven opnieuw veranderden. Daarom lijkt deze gratis summit enorm waardevol en deel ik het graag met jullie allen. De aanmeldingslink staat onderaan.

Van onbewust naar bewust ademen

Ademen doen we grotendeels onbewust, maar wist je dat je met bewust ademhalen heel wat kan veranderen in je leven? Met ademhaling alleen al kan je, zoals ik al zei, stress doen dalen. Andersom kan je het ook verergeren als je verkeerd ademt (wat we meestal doen).

Diepe relaxatie

Met een andere techniek kom ik in een diepe relaxatie terecht waarbij vastzittende energie loskomt uit m’n lichaam ( = ook helen van trauma’s) – bijna even effectief als de Progressieve Spierrelaxatie van Jacobson maar dan 2 minuten ipv 30 minuten – en waarbij ik al meermaals astraal reizen heb meegemaakt.

Transformational Breathing

Nu ben ik Transformational Breathing aan het doen, 10 minuten per dag en ook dat heeft z’n effecten, weliswaar minder dan bij een volledig begeleidde sessie van 45 minuten waarbij ook handen op chakra’s worden gelegd en toning wordt toegepast.

Yoga ademhaling en andere technieken

Ik heb weet van andere technieken die in de yoga worden toegepast, met elks hun eigen uitwerking en van nog andere technieken die in het dagelijkse leven bruikbaar zijn (die van yoga in feite ook maar dat even terzijde).

Breathwork Summit

Binnenkort is er deze Breathwork Summit en het programma ziet er alvast zeer interessant uit. Vandaar dat ik het met je deel:

https://breathworksummit.com/

Veel liefs,

Mijn handtekening