(17 mei 2018)

Wat kan je doen als je alleen thuis kunt zitten en uitzieken? Een gratis masterclass voor business people volgen waarin je veel levensinzichten krijgt en die je motiveert om op zoek te gaan naar de parel in jezelf, in je kracht te gaan staan en het vervolgens met de wereld te delen. BAM! Het wordt steeds duidelijker voor me, het is beangstigend 😬 maar ‘exciting’ 🤩tegelijkertijd. Lief virusje, kunnen we stilletjes aan weggaan, jouw les heb ik al geleerd 😏

De masterclass is voor iédereen (die aan persoonlijke groei doet of wil doen) interessant, ook voor wie (nog) geen ondernemer is of wil zijn. Ondernemerschap blijkt gewoon een enorme levensleerschool te zijn. Maak gebruik van de levenservaringen en -inzichten van de ondernemers, zij hebben het ondergaan en op die manier moeten leren of inzien, jij kan het gewoon op zo’n telkens 20 à 60 minuten meekrijgen, zomaar!

Een van die levenslessen is dat je bedrijf pas groeit als jij dat ook doet. Als je niet evolueert, zal je bedrijf op hetzelfde level blijven hangen. Je krijgt dan uitdagingen die je uit die comfortzone trekken, maar zolang je ze niet aangaat of er de lessen uit trekt, zal je niet persoonlijk groeien, noch je bedrijf. Dit is trouwens niet alleen van toepassing op je bedrijf, maar ook in je liefdesleven, je vriendschappen, je familierelaties, …

[Naar aanleiding van de Sales Mentality Makeover van Christine Schlonski]