Dag iedereen,

Dit voorbije weekend kreeg ik het gevoel dat ik afscheid mocht nemen van vele boeken, dus heb ik ze op FB marketplace gezet. Ik heb ook een FBgroep aangemaakt waar alles op 1 plek staat. Er staat nog veel meer dan alleen boeken te koop: dvd’s, kledij en andere spullen zitten er ook tussen.

Met de opbrengst kan ik basic huishoudelijke spullen kopen die ik nog niet heb, omdat ik binnen onbepaalde tijd weer eens ga verhuizen en tot nu toe altijd heb samengewoond (gemeenschappelijk gebruik dus). Hoe minder ik moet meenemen, hoe beter zegt!

Ook al heb je er zelf geen interesse in, deel dan even deze post met anderen die hier interesse in hebben, dit apprecieer ik ten zeerste! En ook als je zelf geïnteresseerd ben is sharing, caring 😉

Om een idee te hebben van welke (series) boeken te koop staan:

 • Complete The Hunger Games serie (NL) (softcovers)
 • Complete Divergent serie (NL) inclusief ‘Four’ (softcovers)
 • Complete Twilight serie (NL) (sofcovers) inclusief “Het korte tweede leven van Bree Tanner” (hardcover)
 • Complete Twilight serie (FRA) (softcovers)
 • 3 DVD’s van Twilight (ENG met NL ondertiteling)
 • True Blood seizoenen DVD’s
 • Joe Speedboot
 • Allemaal willen we de hemel
 • Verborgen Stad
 • Jungle Book (NL)
 • Jurassic Park (NL)
 • De Tarot uitgelegd
 • Oorlogswinter
 • De Zevensprong
 • Ballerina! serie
 • De zusjes Kriegel (1 en 3 uit serie)
 • Leeskriebels en Vlaamse filmpjes

Veel liefs,

Mijn handtekening