(14 juni 2018)

Derde dag op rij ‘I am enough’. In tranen.

[Nvdr: Op dat moment was ik een prachtig gratis webinar van Commit Happiness aan het bekijken over zelfliefde. Het maakte veel los. Er kwam o.a. ‘I am enough’ voorbij, wat de voorbije 2 dagen ook ’toevallig’ voorbijkwam. Ik kreeg dus tekens op m’n pad die me op weg hielpen naar een beter zelfbeeld, naar meer zelfvertrouwen, naar minder schuld en schaamte.

Hiermee wil ik jou dus ook zeggen ‘jij bent genoeg’ en hoop ik dat je dat ook tegen jezelf gaat zeggen ‘ik ben genoeg’ of ‘I am enough’. Als je systeem dit niet geloofwaardig vindt, of het lachwekkend vindt, dan kan je dat na een tijd van herhaling en dmv innerlijk werk geloofwaardig maken.

Maar als je systeem hiervan op tilt slaat (boos, verdrietig, …) dan kan je beter naar een therapeut gaan, want dan liggen er meer lagen op die je verhinderen dieper te gaan met alleen deze mantra. Blijven herhalen heeft dan geen zin en je maakt het dan alleen maar erger.]