Op 10 april starten we via mijn holistische praktijk Munira’s ChildsPlay met een testgroep voor de gratis anti-stress challenge. Momenteel worden er nog 5 vrijwilligers gezocht om mee te doen met deze testronde. Krijg 6 anti-stress ademhalingstechnieken gespreid over 21 dagen.

Als dank krijg je een cadeautje bovenop de weldoenende oefeningen (dubbel voordeel dus!). Je hebt ook kans om de hele bundel van opnames te winnen + extra opname die niet in de challenge zit (ter waarde €15).

Alleen voor

1. Wie (te) veel stress heeft, angstig is, zich depressief voelt of in een depressie zit, en/of een burn-out heeft én die er iets aan wil doen door actief verandering aan te brengen (anders ademen)

2. Wie ook minstens 6 dagen over 21 dagen 5 minuten me-time kan inplannen in de agenda, liefst elke dag voor beste resultaat

3. Wie daarnaast actief wil meedoen in de groep (jezelf kort voorstellen, even reageren op posts/vragen, vragen stellen indien je ergens tegenaan loopt, ervaring met de oefeningen delen, …). Dit is niet alle dagen en ik vraag geen epistels 😉

4. Wie bovendien tijdens de testronde feedback wil geven (nu voornamelijk alleen over hoe de mails aankomen, de laatste 2 oefeningen, de bijlage en het mini e-boek, de rest mag, maar is nu minder belangrijk) én na de testronde een (al dan niet anonieme) review voor op de site

5. Wie tot slot ook de gratis zelftest van MijnKwartier voor én na de challenge wil doen en beide resultaten privé wil delen (link komt in mail, bijlage en in de groep, uiteraard worden de gegevens anoniem verwerkt!), kwestie van te weten komen voor jezelf waar je begint en hoe je eindigt + voor ons meetbare resultaten te ontdekken.

*Gelieve je niet op te geven als je 1 of meerdere van bovenstaande zaken niet wilt doen, wacht dan tot de officiële lancering na deze testgroep. Deze challenge, (ook al is het een testgroep) vraagt namelijk zowel van mij als van de deelnemers een oprecht engagement en ik zou hier graag een optimale challenge van willen maken. Dat gaat alleen als de testgroep ook volledig meewerkt. Dus graag alleen mensen die dit volledige commitment willen en kunnen aangaan.* Het is sowieso een win-win: ik leer je hoe je op een simpele manier je stress kan verlagen en jij helpt me om meer mensen (beter) hiermee te kunnen helpen.

Muniras-Childsplay-gratis-anti-stress-challenge

INFO

*Stress verlagen met alleen ademhaling?*

Ja, het is zelfs wetenschappelijk bewezen! Je ademhaling is de *basis* van alles. Ook je spijsvertering en je immuunsysteem kunnen geboost worden door specifieke ademhalingstechnieken (sowieso al door de juiste ademhaling toe te passen, laat staan door die technieken).

*Ikzelf ben het levende bewijs hiervan*

Begin 2018 stond ik stijf van de chronische stress, mijn angstaanvallen waren op hun hoogtepunt, ik ontdekte dat ik chronische hyperventilatie had en begon ook weer in een depressie te geraken. Dit was geen leven meer en ik nam het *besluit* om hier hulp voor te zoeken. Die kwam *toevallig* voorbij in de vorm van een cursus voor 10 weken. 1e techniek: juist ademhalen om stress te verminderen, anders komt de rest ook niet.

*Angstaanval onderdrukt*

Nog voor halverwege de cursus merkte ik al dat mijn stressniveau gedaald was want ik had al lang geen angstaanvallen meer gehad. Rond halverwege de cursus kreeg ik toch 1 angstaanval, maar nog voor die op z’n hoogtepunt kwam, heb ik dankzij de juiste ademhaling die weer de kop kunnen indrukken.

*Jullie krijgen meer tools dan toen ik begon*

In die tijd had ik maar 1 techniek. In 2019 leerde ik een andere die op 2 minuten tijd mij in bijna even diepe ontspanning terecht bracht als de Progressieve Spierrelaxatie van Jacobson en de Autogene Training. Bijna, niet helemaal, maar toch diep genoeg om te merken dat ik in een andere staat van bewustzijn kwam (hersengolven). In januari dit jaar deed ik mee met een Breathwork Summit waar ik tientallen andere technieken leerde en hun effecten ervoer. Nu geef ik een aantal van deze cadeautjes gewoon verder door aan jullie. Jullie hebben van in het begin dan al meer tools in de kit dan ik 3 jaar geleden. Dus jullie gaan het vast nog sneller en beter doen dan ik toen!

PRAKTISCH

*Beperkte plaatsen + engagement + cadeautje*

Meld je aan door hieronder of in een mailtje te reageren met ‘ik doe mee en ben voor de 4 laatste criteria geëngageerd’. Zo weet ik dat je die hebt gelezen en dat ik op je kan rekenen. Wees er snel bij want vol = vol. Bij mijn vorige oproep waren alle plekken op enkele uren gevuld.

Als bedankje voor je feedback krijg je een cadeautje en voor de review krijg je €5 op je eerstvolgende sessie in mijn praktijk*.

*21 dagen = 6 oefeningen + bijlage + mini e-boek + begeleiding*

2x per week krijg je een nieuwe techniek in je inbox (linkt naar Soundcloud, hoef je geen account voor te hebben).. In de bijlage staat meer info over de technieken, interessante inzichten en tips & trucs.

*Privégroep op FB*

Communicatie gaat door in een privégroep op Facebook. Dat is gemakkelijker voor het delen van ervaringen, vragen stellen en beantwoorden, feedback geven, delen van interessante artikels / andere ademwerk aanbiedingen, …

Als je je hieronder in de comments hebt aangemeld, stuur ik je woensdagochtend (als buffer) de link om je in te schrijven voor de mails en een 2e link voor de Facebookgroep. Dan krijg je donderdagavond al de 1e oefening. Schrijf je ten laatste donderdagavond in om zaterdagochtend al de 1e oefening te kunnen toepassen. Meer info staat in de groep zelf en in de inleiding van de bijlage.

Muniras ChildsPlay logo
Muniras ChildsPlay logo

*Voorlopig kan ik alleen nog maar online kaartleggingen geven wegens coronamaatregelen, maar indien een massage of energetische therapie je meer ligt, zullen we daar wat op moeten wachten. De korting blijft 1 jaar geldig, maar mochten de maatregelen voor massage en coaching nog steeds gelden tegen dan, is het uiteraard langer geldig.

Duuus, laat me hieronder weten of je wilt meedoen en ik voeg je toe aan de privé groep. Wees er snel bij, want met de laatste 5 mensen erbij zal ik genoeg werk hebben om de feedback te verwerken en de challenge aan te passen waar nodig tegen dat het echt officieel live gaat.

Veel liefs en hopelijk zie ik jullie tijdens de challenge!

Mijn handtekening