Het is eindelijk zover! Op 1 juli hebben mijn docente – Kyra – en ik (via mijn holistische coaching-therapiepraktijk Munira’s ChildsPlay) de deuren van onze Ensouled Mind Online Academy (EMOA) officieel geopend! Na enkele jaren van voorbereiden, vallen en opstaan stààt het er gewoon en daar zijn we best trots op.

Wij zijn Kyra & Munira (Jessie Pittoors/JP)

Om deze heuglijke gebeurtenis te vieren, organiseren we een wedstrijd waarbij je een gratis, zelfgemaakt juweel van Kyra’s Ensouled Art kan winnen. Tot 8 juli middernacht kan je via de winactiepagina meedoen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het volgende:

  • je naam invullen
  • je e-mailadres opgeven (om je op de hoogte te brengen voor mocht je de gelukkige winnaar zijn)
  • zeggen welk juweel je graag wilt mocht je de winnaar zijn
  • het juiste antwoord op de wedstrijdsvraag aanduiden
Via de knop hieronder kan je ze groter bekijken

Op 9 juli maken we de winnaar bekend.

Veel liefs,

Mijn handtekening