Hé lieve volgers, fans, vrienden en toevallige passanten,

Even geleden besloot ik om alles wat ik ooit op deze blog heb gezet over acne te verhuizen naar een andere website. Eentje die geen mengelmoes is van zoveel verschillende zaken waardoor je niet precies weet wat nu eigenlijk de bedoeling is. Eentje die zeer duidelijk 1 doel heeft en die in eerste instantie vooral gericht zal zijn naar acne van binnen uit aanpakken met mijn lichaamswijsheidmethode, zonder onnodige smeersels, pillen en andere poespas. Gewoon puur zoals ik het ook bij mezelf meermaals klaar heb gespeeld.

De website is nog in opbouw, maar je kan er alvast mijn gratis 3-delige minitraining vinden: ‘Leven zonder acne – Laat je lichaam spreken met 1 simpele & impactvolle techniek’. Wil je deze bekijken, kan je die via onderstaande knop aanvragen.

Wat krijg je in de minitraining?

 • In deel 1 krijg je 4 van de 9 belangrijkste inzichten over acne om het te genezen van binnen uit.
 • In deel 2 leer je 1 simpele, impactvolle techniek die je lichaam laat spreken waardoor je weet wat het wil of net niet en daarmee ook hoe je je lichaam kan ondersteunen in het genezingsproces.
 • In deel 3 kom je te weten waarom niets dat je tot nu toe deed lijkt te werken én wat je dan wél kan en hoort te doen om echte en blijvende resultaten te boeken.

De 3 delen duren elks 10 tot max 15 minuutjes. Je kan de minitraining op je eigen tempo bekijken, wanneer je wilt. Bingewatchen of elke dag eentje of elke week eentje. Uiteraard wil je de once-in-a-lifetime kans niet missen, anders duurt het nog zo’n 6 maanden voor ik weer een gelijkaardig aanbod doe, wat niet meer voor een belachelijk lage spotprijs zal zijn.

Op het einde van deel 3 nodig ik je namelijk uit voor mijn live gratis masterclass waar je nog meer gouden info én praktische toepassingen met direct resultaat krijgt. Naast meer informatie over mijn Leven zonder acne aanbod en het 11-stappenplan van mijn Lichaamswijsheidmethode krijg je de volgende zaken:

 • de 5 andere belangrijkste inzichten over acne om het te genezen van binnen uit
 • 1 van de 3 grootste oorzaken van ALLE ziektes, waaronder ook acne
 • De ALLEREERSTE stap uit mijn Lichaamswijsheidmethode (+ waarom het de 1e is!)
 • 2 korte en praktische oefeningen om die eerste stap toe te passen en reeds het effect ervan te ervaren
 • Een once-in-a-lifetime kans – deadline is – om alle stappen uit de methode daadwerkelijk te gaan zetten en te kunnen gaan genieten van een acnevrije huid en alle andere positieve gevolgen daarvan
 • Uiteraard vertel ik ook wat meer over mezelf, mijn acnehistorie in vogelvlucht en zul je zien waarom en hoe ik jou verder kan helpen met je eigen acne aan te pakken
 • een live Q&A
 • een bonustip op het einde: de heilige graal van de quick fixes, gouden pillen, one-size-fits-alls en symptoombestrijdingen voor snel resultaat voor zo’n 5 euro, maar dat je dus altijd zult moeten blijven toepassen en wat niet alles zal doen verdwijnen.

Deze gratis live masterclass volgt op de mini-training dus het is noodzakelijk om eerst de minitraining te hebben bekeken. De link krijg je dus alleen als je tot het 3e deel bent gekomen.

Wil je graag alles in 1 keer bekijken ipv in stukjes? Dan komt er een vooraf opgenomen masterclass beschikbaar via onderstaande knop. Zodra de masterclass beschikbaar is, zal de knop werken.

Er zijn wel enkele nadelen aan de vooraf opgenomen masterclass:

 • Er is geen persoonlijke connectie.
 • Je krijgt geen antwoorden op je vragen, je kan me wel wel een mailtje sturen via een reply op de mail die ik je heb gestuurd voor de opgenomen masterclass, welke ik persoonlijk zal beantwoorden. Niet alle vragen kan ik beantwoorden aangezien het antwoord reeds de diepte in gaat wat niet in 1-2-3 uit te leggen valt, wat dus aan bod komt in wat ik aanbied als vervolg op de gratis live masterclass.
 • Het is een lange video, je kijkt alles in 1 keer ipv in stukjes op je eigen tempo dus je zult meer tijd moeten uittrekken dan wanneer je de minitraining aanvraagt met een aansluitende live masterclass.
 • Je kan de simpele, impactvolle techniek niet eerst al even uittesten (tenzij je alles pauzeert) en er enkele dagen mee spelen nog voor je de 2 andere technieken leert.

Ik hoop je in de mini-training en in de live masterclass te zien en te ontmoeten!

Veel liefs,

Mijn handtekening