Door de zogenaamde productie- en logistieke problemen wereldwijd hebben heel wat bedrijven het moeilijk gekregen en andere moesten hun assortiment aanpassen. Daarnaast kwamen er in Europa nieuwe wetgevingen ivm bestanddelen van bv cosmetica en andere persoonlijke verzorgings- en huidverzorgingsproducten. Daarom zag ook FLP zich jammer genoeg genoodzaakt om formules aan te passen en sommige producten zelfs volledig uit het assortiment te halen. Tot slot heeft het bedrijf ook nieuwe producten ontwikkeld. Hieronder staat een overzicht van welke producten werden aangepast, uit het assortiment werden gehaald en welke nieuw zijn of ter vervanging van een ander.

Nieuw

Protecting Day Lotion

De Protecting Day Lotion is een daglotion met SPF 20 ter bescherming tegen de schadelijke UVA/UVB-stralen. Dankzij een mix van huidverzorgende ingrediënten voedt het tegelijkertijd ook je huid.

Forever Immune Gummy

De Forever Immune Gummy zit boordevol vitamine D (100% van de ADH per dag) en bevat 9 andere vitamines alsook zink. Dankzij de tropische smaak is het lekker om op te kauwen, ook onderweg.

DX4

DE DX4 is een 4-daags programma dat tot doel heeft om je op korte tijd bewust te maken van je lichaam en geest. Het helpt je deze twee in balans te brengen voor een betere gezondheid. Hoe het dat doet, is door je bewust e maken van je dagelijkse levensgewoonten, zoals eten en drinken, maar ook hoe goed je je in je vel voelt. Het bevat 5 nieuwe supplementen: Lemonblast, Sensatiable, Therm plus, DuoPure en Multi Fizz. Vraag me echter niet wat deze allemaal zijn en doen, wat ik heb er zelf geen ervaring mee.

Aangepast

Aloe Lips

De Aloe Lips kreeg een lichte wijziging in de formule en op het etiket.

Gewijzigde formules door verwijdering van het ingrediënt LILIAL (geur):

  • Aloe Scrub
  • Liquid Soap
  • Aloe-Jojoba Shampoo
  • Aloe-Jojoba Conditioner
  • Mask Powder

Update Forever Daily

De Forever Daily kreeg een lichte wijziging in formule met o.a. andere bron van vitamine A waardoor product nu 36 maanden houdbaar is.

Vervangen

Aloe Heat Lotion is vervangen door de Aloe Cooling Lotion

De Aloe Heat Lotion is definitief uit het assortiment en komt niet meer terug. Na 17 december 2022 mag het alleen nog maar voor persoonlijke doeleinden gebruikt worden. Met enthousiasme kunnen we delen dat er vanaf 16 december 2022 een goed alternatief beschikbaar komt en te bestellen is voor jullie klanten: de Aloe Cooling Lotion. Uiteraard kun je voor verdere vragen terecht bij ons Service & Support team.

Goed nieuws! Vanaf nu is de Aloe Cooling Lotion beschikbaar en te bestellen voor jullie klanten. Aloe Cooling Lotion geeft een verkoelende sensatie op de huid en is te gebruiken om in te masseren op delen van het lichaam die vermoeid zijn of merkbaar aandacht nodig hebben na een actieve dag of voor en na specifieke sportactiviteiten. Aloe Cooling Lotion voelt zo koel aan op de huid dat je wellicht niet kunt vaststellen of het “warm” of koel aanvoelt en deze verkoelende sensatie houdt langer aan dan verwacht. Artikelnummer: 564 | Advies verkoopprijs: NL: € 19,24 | BE: € 19,24 | LUX: € 18,60 | CC waarde: 0,060

Uit het assortiment gehaald

Forever MPD 2x Ultra

Overal in de wereld hebben we te maken met uitdagingen op het gebied van de productie en logistiek. Ook wij blijven geconfronteerd met problemen om verpakkingen en essentiële grondstoffen te verkrijgen voor de productie van onze Forever MPD 2x Ultra met artikelnummer 307. Daarom hebben we helaas de beslissing moeten nemen om dit product definitief uit het assortiment te halen. Zoals altijd nemen we deze wijziging in ons assortiment niet licht op, we vinden het immers belangrijk om aan FBO’s en klanten nieuwe, krachtige formules aan te bieden die voldoen aan wereldwijde trends en eisen. Binnen Forver Living Products wordt voortdurend wetenschappelijk onderzoek gedaan om in de toekomst innovatieve producten op de markt te brengen; dit zullen we blijven doen. Mocht je nog verdere vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons Service & Support Team.

Forever Instant Hand Cleanser

Terwijl er wereldwijd grote uitdagingen zijn in de wereldwijde toeleveringsketen, is de toelevering van zowel verpakkingen als ook grondstoffen voor de productie van onze Forever Instant Hand Cleanser ernstig onder druk komen te staan. Daarom hebben we de beslissing genomen om dit product niet meer terug te laten komen in ons assortiment. Uiteraard is een dergelijk besluit nooit eenvoudig, maar zoals altijd biedt dit een kans op vernieuwing. De Forever Instant Hand Cleanser is per direct uit voorraad en zal niet terugkomen in het assortiment. Als vervangend product kunnen we de Forever Hand Sanitizer (318) en de Forever liquid soap (633) adviseren. We hopen je met deze informatie van dienst geweest te zijn en hopen dat je blijft genieten van de producten van Forever. Mocht je nog verdere vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons Service & Support Team.