Boodschappen van algemeen nut

Voor de standaardvragen zoals

  • Wat zijn de verzendkosten voor Forever Living producten? (€5 excl btw)
  • Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling van Forever Living producten ontvang? (2 à 3 dagen of mogelijks langer indien afhaalpunt)
  • Hoe kan ik Forever Living producten retourneren? (tot 30 dagen na aankoop met retourformulier, zie FAQ voor formulier, indien je een verdeler hebt, contacteer hem/haar/x)

gelieve naar de officiële FAQ pagina van Forever te gaan. Deze vragen beantwoord ik niet meer via de chatfunctie of per mail zodat ik me kan focussen op de niet-standaard vragen.

Voor wie reeds een eigen (vaste of niet-vaste) verdeler heeft

Als je reeds een eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler hebt, gelieve dan deze persoon te contacteren. Uiteraard kan je mij in dat geval alsnog feedback geven door me te melden met welke vragen je nog zat na het lezen van de pagina’s, zo kan ik alsnog deze blog verbeteren.

Wil je veranderen van verdeler en mij als verdeler (of mijn nummer gebruiken bij toekomstige bestellingen)? Dan beantwoord ik met plezier je vragen.

Verandering dienstenaanbod

Ik bied geen Skin-Care@Home’s, Feel Good sessies en Testboxen meer aan. Dit is niets voor mij. Als je interesse hebt voor deze diensten, kan ik je waarschijnlijk een collega voorstellen die dicht bij jou woont. Mijn kennissenkring beperkt zich wel grotendeels tot in en rondom het Antwerpse.

Uitzonderingen

De Mini-Foot-Spa actie blijft geldig aangezien ik het opstuur met de post.

Heb je interesse in de C9 (of de andere delen van het F.I.T. programma: F15 / V5) en nog geen eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler? Of heb je de C9 / F15 / V5 reeds via mijn webshop gekocht en wil je persoonlijke begeleiding? Dan hoor ik graag van je via onderstaand contactformulier!

Producten bestellen?

Indien je producten wilt bestellen, dan gaat dat via deze site. Indien er links bovenaan niet ‘Uw Forever Business Owner JESSIE PITTOORS heet u van harte welkom‘ staat, gelieve dan bij ‘kassa’ mijn persoonlijk nummer in te geven: 310002040423.

Verzendkosten

VERZENDKOSTEN zijn standaard €6.

Vanaf minstens €75 (voor alleen producten met 6% btw* zoals voeding en dranken) en €88 (voor alleen producten met 21%*) of ertussenin indien mengeling – onmogelijk om op voorhand te kunnen zeggen – kan ik een bestelling voor jou plaatsen, bij jou thuis laten toekomen (of een afhaalpunt) en zijn er geen verzendkosten voor jou (die neem ik dan voor mijn rekening).

*De prijzen op de website zijn inclusief btw, mijn minimum bestelbedrag is €50 excl. btw (en de korting die men als verdeler krijgt – dat is onze beloning voor de hulp, begeleiding, … die we je bieden), die wordt er erna bijgerekend.

Heb je interesse in de producten (met korting in te kopen) voor eigen gebruik en/of voor je familie en vrienden? Dan kan je je inschrijven als FBO op de officiële Foreverwebsite (bij ‘Registreren rechtsboven naast de ‘Shop’ en dergelijke) en kan je mijn persoonlijk nummer opgeven (310002040423) als sponsor. Je kan dan ook bij mij terecht voor vragen en hulp. Let wel: ik begeleid niemand als coach voor het businessmodel, zie hieronder:

Collega worden?

Let wel: als je geïnteresseerd bent (of denkt ooit meer te willen dan alleen eigen gebruik / voor familie en vrienden te kopen) in het businessmodel, dan ben je bij een andere sponsor beter af. De kans dat ik iemand wil coachen naar hogerop de ladder is heel klein. Het zou ook toevallig moeten klikken tussen ons. Als je achteraf wilt veranderen van sponsor, is dat namelijk een heel proces en begin je weer van 0. Zeg achteraf niet dat ik je niet heb ingelicht.

Meer informatie gewenst?

Heb je een informatiepagina gelezen over een product uit het Forever-gamma, maar geen antwoord gekregen op je vraag of vragen? Of kreeg je nog meer vragen na het lezen ervan? Ook dan je bij mij terecht via dit contactformulier. Uit jouw vragen kan ik leren en de infopagina’s verbeteren.

Als je reeds een eigen (vaste of niet-vaste) Forever verdeler hebt, gelieve dan deze persoon te contacteren, deze krijgt daar namelijk voor betaald dankzij de commissie. Uiteraard kan je mij in dat geval alsnog feedback geven door me te melden met welke vragen je nog zat na het lezen van de pagina’s, zo kan ik deze blog blijven verbeteren.

Let wel: met algemene of vage verzoeken zoals ‘ik had graag meer info verkregen over de Forever Bright Toothgel’ kan ik niets doen, voor zo’n zaken heb ik namelijk informatiepagina’s geschreven.

Veel liefs,

Mijn handtekening